Alles is met elkaar verbonden: de natuur, families, organisaties... Verbinding komen we overal tegen. Het brengt ons bij elkaar en zorgt ervoor dat we samenwerken.

André Koudstaal uit Sommelsdijk is sinds anderhalf jaar eigenaar van het Bijenhuis in Wageningen. Zijn commerciële aanpak brengt in de traditionele imkerij een cultuuromslag teweeg, maar is bovenal gericht op educatie, groei en verbinding. Om meer aandacht te geven aan bijen en wat zij voor onze samenleving betekenen heeft Visser & Visser bij het Wageningse Bijenhuis diverse bijenvolken geadopteerd. 

Verbinden van uw medewerkers
Uit recent onderzoek blijkt dat het MKB moeite heeft met het binden van personeel. Staat het aantrekken en het behouden van medewerkers ook hoog op uw agenda? We geven u graag tips hoe om te gaan met deze uitdaging. 

Het klantenportaal                                                                                                                       De wereld verandert. Steeds meer zaken gaan digitaal. Ook Visser & Visser gaat daarin mee. Ruim een jaar is het klantenportaal Mijn Visser & Visser in de lucht. Veel klanten maken er al gebruik van. De voordelen zijn groot. Je kunt het zien als een soort datakluis. Op het portaal is al uw data op één plek beschikbaar. In één oogopslag kunt u dus bij uw financieel archief met relevante stukken. Bovendien houdt ons portaal precies bij welke stappen wanneer ondernomen moeten worden. 

Stuurinformatie die relevante gegevens verbindt
Om grip te houden en inzicht te krijgen op hoe goed of slecht je als organisatie bezig bent, is het verstandig om met regelmaat naar de cijfers te kijken. Maar hoe kunnen we strategie verbinden met een goedeuitvoering? En wat is nu eigenlijk goed? Naar wélke cijfers moet je kijken?

Growteq is de business unit van Visser & Visser die zich gespecialiseerd heeft op het gebied van stuurinformatie en data-oplossingen. De experts van Growteq helpen organisaties bij het verbinden van finance en de operatie, waarbij financiële en niet-financiële indicatoren in betrouwbare KPI dashboards worden verwerkt. Dit geeft bedrijven grip op hun bedrijfsprocessen en stelt tijdig de juiste informatie beschikbaar voor het management. 

De komende tijd kunt u van ons blogs en informatie verwachten rondom het thema Verbinden. Ook in ons relatiemagazine Deel! staan diverse artikelen over dit onderwerp.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur