Belastingadvies

Als ondernemer ben je verplicht om te voldoen aan de fiscale wet- en regelgeving. Maar dat kan op meerdere manieren. Door slim en efficiënt om te gaan met verplichtingen en mogelijkheden creëer je voor jouw bedrijf optimale fiscale omstandigheden. Waar liggen jouw onbenutte kansen?

Belastingadvies is dienstverlening op het scherpst van de snede. Het vraagt kennis, inzicht en creativiteit. Het fiscale team van Visser & Visser bestaat uit ervaren professionals die helemaal thuis zijn in de fiscale en juridische optimalisatie van alle verschillende ondernemingsvormen en het verlagen van belastingdruk. Van het doen van aangiftes en het opstellen van een fiscale planning, tot aan het structureren van internationale bedrijfsactiviteiten en compliance.

Advisering op basis van data

Fiscaal advies hangt samen met inzicht in de cijfers en resultaten van je onderneming. Daarom zet Visser & Visser de kracht van data-analyse in. Op die manier ontstaat er snel inzicht in jouw fiscale situatie. Dat maakt het mogelijk om de juiste strategische of operationele beslissingen te nemen. Zo profiteer je maximaal van de fiscale mogelijkheden van een specifiek moment of in een specifieke situatie.

Belastingadvies in de breedte

Het fiscale team van Visser & Visser bestaat uit twee afdelingen: de afdeling belastingadvies en de aangiftepraktijk. Beide afdelingen zijn hoog specialistische afdelingen die ondernemers ondersteuning bieden bij fiscale en juridische vraagstukken. Dit team doet dat over de volle breedte van het fiscale spectrum en tot in ieder detail. Uitgebreide ervaring met grote en complexe fiscale trajecten en specialistische kennis van hele specifieke onderwerpen vormen daar het bewijs van. Van vennootschapsbelasting, overnames en international business tot aan BTW, bedrijfsoverdracht en estate planning.

BTW

Financiële- en estate planning

Bedrijfsoverdracht

Loonheffing & Sociale zekerheid

Internationaal belastingadvies

“Het mooie van fiscale dienstverlening is dat het een hele onderneming raakt. Als trusted advisor leer je op die manier een klant echt heel goed kennen.”

Due Diligence

Wet- en regelgeving wordt complexer en het aantal voorwaarden waar een organisatie aan moet voldoen steeds groter. Dat speelt een belangrijke rol tijdens sleutelmomenten in het bestaan van een onderneming, zoals bij een overname, fusie of uitbreiding. Due Diligence biedt dan uitkomst. Dit is een boekenonderzoek naar de financiële, fiscale en operationele aspecten van een bedrijf dat ervoor zorgt dat eventuele risico’s, verborgen verplichtingen of potentiële problemen tijdig worden geïdentificeerd. Visser & Visser biedt gespecialiseerde, multidisciplinaire teams die ervaring en expertise combineren om snel, efficiënt en grondig zo’n boekenonderzoek voor je uit te voeren.

Hoe kan ons team jou helpen?

Heb je een uitdaging, vraagstuk of wil je gewoon meer weten over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je vooruit te helpen bij al jouw vraagstukken.

Erik Klop
Partner
+31 610 269 770

Er is altijd een Visser & Visser vestiging in de buurt

We hebben 16 vestigingen verspreid over Nederland. Onze specialisten staat klaar om je met hun kennis en kunde vooruit te helpen.