Financiële- en estate planning

Als ondernemer zijn je persoonlijke en zakelijke belangen vaak met elkaar verweven. Sta jij er ook weleens bij stil dat er zich soms onverwachte situaties kunnen voordoen die van invloed zijn op je financiële situatie? Wij helpen je maximale grip te krijgen op de toekomst.

Financiële- en estate planning

Financieel plan

Je wilt natuurlijk kunnen reageren op mogelijke veranderingen, waarbij je jouw huidige en toekomstige financiële situatie inzichtelijk heeft. Belangrijk is het inschatten van risico's en maatregelen nemen voor belangrijke momenten, zoals de verkoop van je onderneming, overlijden of pensionering. Onze adviseurs rekenen verschillende scenario’s voor je door, verwerkt in een financieel plan op maat met daarbij een inzichtelijke rapportage.

Estate planning

Wat gebeurt er met mijn vermogen in geval van overlijden? Estate planning biedt kansen en mogelijkheden, maar er zijn zeker ook valkuilen. Onze specialisten kijken niet alleen naar de fiscale aspecten, ze zijn ook betrokken op de inhoud van je testament en huwelijkse voorwaarden.

Totaalaanpak

Visser & Visser staat bekend om haar totaalaanpak. Hierin begeleiden we je naar een situatie waarin je vermogen op de juiste wijze is gestructureerd én ‘fiscaal-vriendelijk’ wordt overgedragen naar de volgende generatie. We zorgen dat je de juiste keuzes maakt op het gebied van fiscaliteit, huwelijksvermogensrecht, erfrecht en bedrijfsopvolging. Daarnaast adviseren we actief in geval van wetswijzigingen of wijzigingen in je persoonlijke situatie.

Hoe kan Wim jou helpen?

Wim Pietjouw
Director belastingadviseurs
+31 637 450 593