HRM en Salarisadministratie

Voor jou als ondernemer zijn gezonde bedrijfsresultaten van cruciaal belang. Maar hoe zit het met je mensen? Zijn jouw mensen eigenlijk wel net zo gezond als je cijfers?

Gezonde bedrijfsresultaten zijn van veel factoren afhankelijk. Een van die factoren is de medewerkerstevredenheid binnen een onderneming. Het platform voor ondernemerschap biedt een groot assortiment aan diensten en voorzieningen om jouw HRM-beleid en salarisadministratie te optimaliseren en soepel te laten verlopen. Visser & Visser begeleidt werkgevers gedurende het hele traject van onboarding tot offboarding, ontzorgt en helpt bij het maken van de juiste keuzes.

Van onboarding tot offboarding

De relatie die je met een medewerker hebt begint al vóór het tekenen van de arbeidsovereenkomst en loopt soms zelfs nog door na het beëindigen van het dienstverband. Gedurende die hele periode heb je als werkgever te maken met een breed pakket aan HRM-gerelateerde werkzaamheden en verplichtingen. Denk bijvoorbeeld aan salarisadministratie en -onderhandelingen, jaarcyclusgesprekken, werving en selectie, training- en scholingsprogramma’s, HR Interimmanagement en gezondheid en welzijn. Visser & Visser ondersteunt, adviseert en begeleidt werkgevers hierbij.

Bekijk de onderliggende diensten

Goed voor je personeel zorgen
Alles van vacature tot ontslag
AFAS implementeren in jouw organisatie?
Slim informatie uitdelen
Special lonen

Arbeidsrecht

Het arbeids- en ontslagrecht zijn rechtsgebieden die nooit stil staan. Jaarlijks vinden wijzigingen plaats. Daarnaast veranderen ondernemingen. Kortom, volop dynamiek. Wij helpen jou alles op de juiste manier vast te leggen.

HRM advies

Je wilt deskundig HRM-advies over welke stappen gezet moeten worden? Of ben je P&O'er die een sparringpartner zoekt of een specialistische HRM-adviseur wilt inhuren? Als professionals verplaatsen we ons in jouw situatie en denken proactief en oplossingsgericht met je mee.

AFAS-expert

Met de gecertificeerde AFAS-experts van Visser & Visser heb je de juiste personen in huis om maximaal gebruik te maken van je HRM en Payrollsoftware. Zij verwerken de salarisadministratie in je eigen AFAS-omgeving.

NMBRS

Nmbrs is dé plaats waar alle personeelsgegevens (per medewerker) vindbaar zijn. Het platform biedt veel praktische voordelen en bespaart  tijd! De informatie is online beschikbaar en daardoor altijd en overal inzichtelijk.

Special lonen

Dit is jouw essentiële naslagwerk voor alles wat je moet weten over lonen en vergoedingen.

Professionele salarisverwerking

Primaire arbeidsvoorwaarden heten niet voor niets zo. Het zijn vaak de belangrijkste redenen waarom iemand bij je werkt. Een continue, tijdige betaling van salarissen is daarom een vereiste. Bij Visser & Visser verloopt het proces van salarisbetaling volledig digitaal en stipt volgens gemaakte afspraken, waarbij we ons hebben gespecialiseerd in de software van AFAS en Visma NMBRS. Dat is een hele zorg minder voor jou als werkgever.Daarbij adviseert Visser & Visser pro-actief over actuele en belangrijke ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. We adviseren over en begeleiden bij belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden en zo helpen we je een goede werkgever te zijn.

“Tevreden medewerkers zijn goud waard. Een goed georganiseerd HR-beleid en een vlekkeloos werkende salarisadministratie spelen daarbij een grote rol.”
– Carina Izelaar, consultant HRM

HRM wordt steeds belangrijker

De arbeidsmarkt is grillig en medewerkers worden steeds mondiger. Bovendien worden secundaire arbeidsvoorwaarden voor medewerkers en kandidaten van toenemend belang en de afwegingen die worden gemaakt lopen sterk uiteen. Van duurzaamheid en inclusiviteit tot aan carrièrekansen en de mogelijkheid tot thuiswerken. Visser & Visser begeleidt werkgevers bij het vormgeven van het HRM-beleid en bij het maken van de keuzes die daarbij komen kijken. Vanuit het platform voor ondernemerschap worden verschillende trainingen, workshops en andere ondersteunende begeleiding aangeboden die werkgevers helpen te bouwen aan hun werkgeversmerk.

Aankomende events

Workshop | Een lerende organisatie

Workshop Onboarden

Dinsdag 15 oktober 2024

Hoe kan ons team jou helpen?

Heb je een uitdaging, vraagstuk of wil je gewoon meer weten over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je vooruit te helpen bij al jouw vraagstukken.

Alexander van Kleij
Director Salaris & HR
+31 613 133 670

Er is altijd een Visser & Visser vestiging in de buurt