AFAS-expert

Maak je gebruik van AFAS-software voor jouw organisatie? Met de gecertificeerde AFAS-experts van Visser & Visser heb je de juiste personen in huis om maximaal gebruik te maken van je HRM en Payrollsoftware. Zij verwerken de salarisadministratie in je eigen AFAS-omgeving.

AFAS en salarisadministratie; een gouden combinatie

Onze experts beheersen de AFAS-software volledig en hebben daarnaast de kennis en ervaring van een salarisadministrateur. Met deze combinatie zijn zij in staat om optimaal gebruik te maken van de software. Je kunt rekenen op rapporten en analyses die op maat gesneden zijn, een juiste inrichting van de software en instructies voor dagelijks gebruik met proactief advies. Zo ben je tijdig geïnformeerd over risico’s en verloopt de salarisadministratie soepel. Onze AFAS-experts voeren ook consultancywerkzaamheden uit en richten nieuwe functionaliteiten in, zoals het optimaliseren je personeelsprocessen.

Partner van AFAS

Visser & Visser is aangesloten bij het AFAS Partner- & Expertnetwerk, waar onze experts hun eigen profiel hebben. Benieuwd naar beoordelingen van klanten? Ga naar de website van het AFAS Partnernetwerk.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Berit Koopmans
Consultant HRM
+31 883 377 555