Agro Visser & Visser

Agro

De agrarische sector is een branche die gekenmerkt wordt door continue veranderingen en innovaties. Hoe houd je je staande binnen die dynamiek? En hoe hou je met zoveel onzekere en ongrijpbare factoren focus op je business?

Met onze voeten in de klei

Boeren zijn ondernemers met een realistische kijk op de wereld. Ze houden van duidelijkheid en doeltreffende oplossingen. Toch is deze sector absoluut geen traditionele branche meer. Er wordt veel geïnnoveerd en naar oplossingen gezocht om rendabel en duurzaam te ondernemen. Daarom past die branche zo goed bij ons, want zo kijkt Visser & Visser ook naar de markt. Met onze voeten in de klei en onze blik altijd vooruit.

Specialisten in agro

Agro is een branche met specifieke uitdagingen die vragen om scherpe keuzes. Opgaven die uiteenlopen van Europese wet- en regelgeving en subsidieregelingen tot aan duurzaamheid, en specifieke fiscale faciliteiten. Daarom vraagt deze branche niet om een accountant, maar om een specialist in de agrarische sector. Iemand die de markt en de regio kent. Iemand met een breed netwerk van banken, adviseurs en leveranciers.

“Een groeistrategie bespreken aan een keukentafel met een mok koffie en een plak cake. Ik hou van mijn werk.”
– Martijn van Vianen

De branchegroep Agro bij Visser & Visser voorziet in die specialisten. Ons multidisciplinaire team bestaat niet alleen uit accountants, fiscalisten en ICT'ers, maar ook uit landbouwkundig ingenieurs met veel inhoudelijke expertise. Stuk voor stuk specialisten die adviseren over strategievorming, financieringen, samenwerkingsverbanden, bedrijfsoverdrachten, herstructureringen, fiscale optimalisatie en bedrijfsresultaten. Dat doen we niet alleen voor de primaire, agrarische ondernemers, maar ook voor toeleveranciers, afnemers en andere aan de agrarische branche gerelateerde bedrijven.

Grip op administratie en real-time inzicht

Fiscale voordelen benutten

Denk je aan bedrijfsoverdracht?

Stoppen met je bedrijf?

In de praktijk

Ondersteuning in de breedte van het ondernemerschap

Visser & Visser bestaat inmiddels uit veel meer dan accountants, fiscalisten en HRM- adviseurs. Ons bureau heeft zich in de breedte en in de diepte ontwikkeld en vanuit ons platform voor ondernemerschap helpen we jou graag bij het oplossen van allerlei vraagstukken waarmee je als ondernemer in de agrarische sector te maken hebt. We begeleiden bij ontwikkeling en verandering en we helpen bij het maken van de keuzes die jij als ondernemer en agrariër tegenkomt.

We bieden jou ondersteuning op de volgende gebieden:

Strategie en organisatie: ondersteuning bij strategische keuzes

Leiderschap en ontwikkeling: ondersteuning op maat bij leren & ontwikkelen

Persoonlijk contact

Visser & Visser investeert in duurzame relaties. Daarom heb je bij ons contact met één vast contactpersoon die jou kent, die jouw taal spreekt en die adviezen en jaarcijfers gewoon bij jou aan de keukentafel presenteert. Tegelijkertijd kan jouw vaste aanspreekpunt terugvallen op een heel team specialisten, zodat je zeker weet dat je bij ons terecht kan met iedere vraag die je tegenkomt bij het ontwikkelen van een toekomstgerichte, duurzame bedrijfsstrategie.

Hoe kan ons team jou helpen?

Martijn van Vianen
Accountant
+31 682 728 860