Advocatuur

Als advocaat help jij jouw cliënten om hun zaken tot in het kleinste detail op orde te hebben. Maar hoe goed is jouw eigen kantoor eigenlijk georganiseerd?

Jij besteedt als advocaat al je aandacht aan je klanten. Maar jouw kantoor verdient zelf ook de nodige aandacht, want als advocaat wil je bedrijfsprocessen, de administratie, de front- en backoffice tot in de puntjes geregeld hebben. Visser & Visser helpt daarbij. Bij de opstart van een nieuw kantoor, als je leiding geeft aan een bestaand kantoor met meerdere advocaten, bij groei, overname en andere ontwikkelingen. Onze eigen branchegroep staat voor je klaar. 

Ondersteuning in de breedte van het ondernemerschap

Visser & Visser bestaat inmiddels uit veel meer dan accountants, fiscalisten en HRM- adviseurs. Ons bureau heeft zich in de breedte en in de diepte ontwikkeld en vanuit ons platform voor ondernemerschap helpen we jou graag bij het oplossen van allerlei vraagstukken waarmee je als advocaat in het ondernemerschap te maken hebt. We begeleiden bij ontwikkeling en verandering en we helpen bij het maken van de keuzes die jij als ondernemer tegenkomt. We bieden jou ondersteuning op de volgende gebieden.

Accountancy en Advies

Strategie en Organisatie

Leiderschap en Ontwikkeling

Beginnende én gevestigde advocatenkantoren

De branchegroep advocatuur van Visser & Visser bedient advocatenkantoren van uiteenlopende omvang. Van opstartende boutique advocatenkantoren, tot aan kantoren die al jaren gevestigd zijn en waar meerdere partners leiding geven aan tientallen medewerkers. Advocatenkantoren die in allerlei rechtsgebieden actief zijn, internationaal opereren, razendsnel groeien of bewust klein blijven. Dat maakt de samenwerking met Visser & Visser en het platform voor ondernemerschap extra aantrekkelijk. Niet alleen vanwege de ruime ervaring die we daardoor hebben opgedaan, maar ook doordat wij jou dus kunnen vertellen hoe jouw kantoor het doet ten opzichte van anderen.

Workshop of event boeken?

Dankzij ons brede netwerk van experts hebben we veel waardevolle kennis tot onze beschikking. Ontdek hoe dit jou als ondernemer vooruit helpt en bekijk ons actuele aanbod aan programma's, trainingen en evenementen.

Netwerk in de advocatuur

Specialist in de advocatuur branche wordt je niet zomaar. Visser & Visser investeert al jaren in de opbouw van een uitgebreid netwerk in de advocatuur. Dat resulteert in een samenwerking met verschillende spelers, zoals banken, leveranciers van gespecialiseerde software en diverse adviseurs. Mede dankzij dit netwerk zijn wij in staat om snel en adequaat te schakelen en kunnen we terugvallen op uitgebreide kennis en expertise. Wil je meer weten over ons en over het platform voor ondernemerschap? Neem contact met ons op en wij laten je zien hoe we je ondersteunen en jou en je advocatenkantoor vooruit helpen.

Uit de praktijk

Dit zijn partijen waar we samen mee werken

Hoe kan ons team jou helpen?

Heb je een uitdaging, vraagstuk of wil je gewoon meer weten over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je vooruit te helpen bij al jouw vraagstukken.

Dirk Verheul AA
Accountant
+31 619 927 139