Ik zoek ondersteuning bij strategische keuzes voor mijn advocatenkantoor

Ieder jaar stel je als advocaat bepaalde doelen voor jezelf en voor je kantoor. Maar heb je ook zicht op de ontwikkeling van het kantoor op langere termijn? De partners worden ouder en jonge advocaten willen graag partner worden. Of je zit in een rechtsgebied waar veel concurrentie is. Welke keuzes maak je om onderscheidend te blijven? Hoog tijd om eens stil te staan bij strategische vraagstukken.

Wat bieden wij jou?

Heldere visie op strategie

Als partner van jouw advocatenkantoor heb je wel eens momenten dat je het niet zo scherp meer ziet! Wat is het toekomstperspectief van jouw kantoor? En welke keuze moet je maken om de juiste afslag te nemen? Onze adviseurs dagen jou uit om anders naar je eigen organisatie en jezelf te kijken. Wij steunen je niet alleen bij het maken van essentiële strategische keuzes, maar zijn er ook bij het realiseren van jouw strategieontwikkeling programma. Vanuit StrategieSuite helpen we je met het ontwikkelen van een glasheldere bedrijfsstrategie die bijdraagt aan winstgevendheid, continuïteit en groei.

Focus binnen het kantoor

We begrijpen dat de uitvoering van een strategieontwikkelingsprogramma behapbaar moet zijn voor jou en je team. Daarom bieden we begeleiding die specifiek gericht is op het aanbrengen van focus, het bewaken van de voortgang en het sturen op resultaten. Samen zorgen we ervoor dat jullie doelen niet alleen gesteld, maar ook daadwerkelijk bereikt worden.

Versterk je merkpositionering

Vanuit de strategische doelstellingen ligt er een belangrijke basis voor een merkpositionering van jouw advocatenkantoor die ook klopt. Wanneer klopt een merkpositionering? Wanneer deze aansluit op de eigenheid van jouw kantoor, de behoefte of beleving van jouw klanten. Maar ook duidelijk onderscheidend is. Laat je inspireren met kennis en tools die jou helpen in het ondernemen.

Hoe kan Dirk jou helpen?

Dirk Verheul AA
Accountant
+31 619 927 139