Altijd vooruit

Als ondernemer ben je altijd in beweging. Continu in beweging zijn, betekent ook continu keuzes maken. Bij Visser & Visser doen we er alles aan om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Platform voor
ondernemerschap

Lukt het jou om uitdagingen te zien als kansen voor groei en ontwikkeling? Als je met Visser & Visser werkt, dan merk je dat bij ons alles draait om jou én je onderneming. Ons brede aanbod van kennis en diensten zorgt ervoor dat jij verder kunt en dat jouw onderneming altijd vooruit komt. Dat doen we met ons ‘platform voor ondernemerschap’ vanuit drie pijlers.

video-poster

Accountancy & Advies

Financiële gezondheid en efficiëntie gaan in jouw onderneming hand in hand. Het basiselement van onze dienstverlening gaat daarom over inzicht én overzicht. Daar ligt onze oorsprong. We bieden uitgebreide ondersteuning en advisering bij het oplossen en uitvoeren van financiële en fiscale vraagstukken en denken mee op het gebied van corporate finance-vraagstukken, IT en digitalisering en salarisadministratie.

Leiderschap & Ontwikkeling

Als ondernemer maak jij een continu ontwikkelingsproces door. Ons doel is om je daarin te ondersteunen, want wij geloven dat er in de zachte kant van je organisatie nog veel potentieel zit. Met programma’s voor persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling helpen we je om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en reiken we strategieën aan om de samenwerking in je team te verbeteren.

Strategie & Organisatie

De juiste strategie is essentieel om je bedrijf klaar te maken voor onvoorziene uitdagingen. Dat begrijpen we bij Visser & Visser. Daarom ondersteunen wij in het maken én uitvoeren van strategische keuzes. We stellen kritische vragen en komen met nieuwe inzichten, zodat we samen scherpe keuzes kunnen maken. Vervolgens doen we er alles aan om te zorgen dat plannen en ideeën ook echt én goed uitgevoerd worden.

Een Academy vol kennis en inspiratie

Hoe helpen we jou en je onderneming altijd vooruit? Dankzij onze groep van specialisten hebben wij veel waardevolle kennis in huis. Kennis die we graag met jou delen. Daarom bieden we met het platform voor ondernemerschap ook de Visser & Visser Academy aan. Daarop vind je continu een vernieuwend aanbod aan interessante, relevante en inhoudelijke events voor ondernemers. Speciaal voor onze klanten, maar natuurlijk delen we ook graag inspiratie met andere ondernemers en ondernemingen.

Elk jaar een stap vooruit

Bij Visser & Visser zijn we dankbaar en trots op de groei die we doormaken. Daarom delen we graag deze cijfers met je.

background
13,8%
Omzetgroei in 2023
background
500
Medewerkers bij Visser & Visser
background
Nr. 22
In top 50 accountancy kantoren
background
16
Vestigingen
background
4 keer
World-class Workplace award

Inspiratie voor ondernemers

Terwijl je onderneming doordraait zijn er vaak ook nog grote thema’s die aandacht vragen. Hoe ga jij daarmee om? Wat betekent dit voor jou en je bedrijf? Wij helpen je graag vooruit met onderstaande inspiratiepagina's.

Opvolging in familiebedrijf

De opvolging in een familiebedrijf vereist intensieve zorg en begeleiding, omdat het een bijzondere dynamiek met zich meebrengt.

Duurzaamheid

Ondernemen met aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijke impact wordt steeds vaker als een vanzelfsprekende voorwaarde gesteld.

Sturen op cijfers

Dankzij verregaande digitalisering, data-analyse en real-time inzicht in vrijwel alle cijfers van je onderneming voorkom je verrassingen.

Onze partners

Het platform voor ondernemerschap bestaat uit een groep van specialisten. Bekijk hier de websites van de gespecialiseerde partners van Visser & Visser.

background

SQALE

Voor overheden die complexe veranderingsprocessen doormaken, bieden onze specialisten bij SQALE professionele begeleiding en advies op maat.
background

Arpentus

Voor vraagstukken op het gebied van corporate finance, zoals bedrijfs(ver)koop, opereert ons hoog specialistische team bij Arpentus autonoom en onafhankelijk.
background

Growteq

Voor ondernemingen met uitdagingen op het vlak van digitalisering, data en data-analyse ontwikkelen onze specialisten bij Growteq adviezen en BI-oplossingen.
background

StrategieSuite

Voor leiders van ondernemingen bieden onze specialisten bij StrategieSuite hulp bij de ontwikkeling van een bedrijfsstrategie die bijdraagt aan winst, continuïteit en groei.
background

LeiderschapSuite

Voor leiders die hun leiderschap steeds opnieuw willen uitvinden bieden onze specialisten bij LeiderschapSuite assessments, trainingen en coaching aan.
background

AcademySuite

Om cruciale kennis te delen, te borgen en te ontwikkelen maken onze specialisten bij AcademySuite leerstof, ontsloten via een online leeromgeving en aangeboden als e-learning.
background

NCP assessments

Om de juiste kandidaten te vinden voor complexe leidinggevende functies neemt ons specialistische team bij NCP maatwerk assessments af.
background

Energy Drives

Om professionals, teams en organisaties inzicht te geven in hun drijfveren, gedrag en motivatie nemen onze specialisten bij Energy Drives een scan af als basis voor talentontwikkeling.
background

New Movements Innovations

Om strategische innovatie te realiseren, biedt ons specialistische team bij New Movements Innovations hulp door door gebruik te maken van slimme hardware- en softwareoplossingen.
background

BTSG

Voor zorgprofessionals die hun kennis en vaardigheden rondom de zorgsector up-to-date willen houden bieden onze specialisten bij BTSG trainingen en erkende opleidingen.
background

Visioncoach

Voor ondernemers die willen investeren in innovatieve productontwikkeling of het verduurzamen van processen is Visioncoach dé specialist om dit proces te begeleiden.

Een inspirerend magazine voor ondernemers

Ondernemersverhalen, nieuws en actualiteiten. Het relatiemagazine Deel! van Visser & Visser is er voor jou ter inspiratie.

Is je team net zo gezond als je cijfers?

Visser & Visser
voor vierde keer
World-class Workplace

Werken bij een organisatie met hoge waardering op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap?