Accountancy

Helpen jouw cijfers je wel echt vooruit? Haal je wel alles uit je data? Of heb je meer het gevoel dat je alleen maar terugblikt als je naar je cijfers kijkt?

De data die vrijkomt uit jouw financiële administratie kan jou als ondernemer echt vooruit brengen. Op het platform voor ondernemerschap vind je alle faciliteiten, diensten en ondersteuning die jou helpen je strategische keuzes te baseren op actuele cijfers. Van dashboards tot aan praktische trainingen en financiële coaches. Visser & Visser biedt jou de basis van actuele data, aangevuld met alles wat er nodig is om te kunnen sturen, schakelen en versnellen.

De accountant die je vooruit helpt

Om slagvaardig te ondernemen wil je op ieder moment actuele cijfers en stuurinformatie kunnen inzien. Bij Visser & Visser werken onze eigen softwareontwikkelaars en data-analisten samen met onze accountants om daarvoor te zorgen. Integratie van online administratie, koppeling met operationele systemen en continue innovatie maken het mogelijk om altijd en overal inzicht te krijgen in de financiële stand van zaken van jouw onderneming. Actueel en gepubliceerd in heldere, grafische overzichten en slimme dashboards.

Bekijk de onderliggende diensten

Voldoen aan de AVG?
Overweeg je te investeren?

AVG-advies

Het voldoen aan de AVG is geen eenmalige actie. Het is ook geen juridisch checklist die afgevinkt moet worden. Bescherming van de privacy is een mindset. Het is een doorgaand proces. Daarom vraagt het voldoen aan de AVG de continue aandacht van organisaties.

Financiering

De tijd dat je eenvoudig bij jouw bank kon aankloppen voor een krediet of lening is voorbij. En een bank is al lang niet meer de enige partij om mee te praten als je een financieringsbehoefte hebt. Visser & Visser vertelt je graag over alle mogelijkheden die er op dit vlak zijn en begeleidt je bij het hele proces.

“Digitalisering maakt het mogelijk om al je data realtime inzichtelijk te hebben. Op basis van die data kunnen wij direct adviseren op momenten die ertoe doen.”

Bedrijfsadvies

Inzicht in cijfers en data is belangrijk, maar inzicht is nog geen beleid of strategie. Bij Visser & Visser combineren we ons analytisch vermogen met ervaring binnen vergelijkbare branches, omstandigheden en ondernemingen. Vanuit de rol van sparringpartner en business coach komen we samen met jou tot een strategie voor bijvoorbeeld een uitbreiding, een bedrijfsoverdracht of inkomensvoorziening voor later. Zo zetten we informatie om in strategisch advies.

Van start tot overdracht

Iedere stadium van een onderneming kent zijn eigen uitdagingen en vraagstukken. Visser & Visser begeleidt ondernemers in al deze verschillende fases, van de opstartfase via scale-up, groei, uitbreiding of bedrijfsovername naar uiteindelijke overdracht of beëindiging. Doordat Visser & Visser investeert in duurzame relaties zijn we voor lange tijd, en vaak zelfs gedurende het hele bestaan van een bedrijf, aangehaakt bij die onderneming. Vanuit die betrokkenheid wordt de samenwerking steeds intensiever en effectiever. Vanuit het platform voor ondernemerschap biedt Visser & Visser alle diensten en faciliteiten die een ondernemer begeleiden en ondersteunen bij ontwikkeling en groei.

Een business coach voor starters

Van start-up naar scale-up

Bedrijfsoverdracht, verkoop of overname

“Starters moeten met beperkte ervaring een aantal fundamentele keuzes maken. Een starterscoach helpt daarbij.”
– Jaap van Beek, accountant

Due Diligence

Wet- en regelgeving wordt complexer en het aantal voorwaarden waar een organisatie aan moet voldoen steeds groter. Dat speelt een belangrijke rol tijdens sleutelmomenten in het bestaan van een onderneming, zoals bij een overname, fusie of uitbreiding. Due Diligence biedt dan uitkomst. Dit is een boekenonderzoek naar de financiële, fiscale en operationele aspecten van een bedrijf dat ervoor zorgt dat eventuele risico’s, verborgen verplichtingen of potentiële problemen tijdig worden geïdentificeerd. Visser & Visser biedt gespecialiseerde, multidisciplinaire teams die ervaring en expertise combineren om snel, efficiënt en grondig zo’n boekenonderzoek voor je uit te voeren.

Sturen op cijfers

Training Essentie Van Cijfers

Dinsdag 25 juni 2024
Inspiratiesessie | Ondernemerschap

Workshop Van Strategie Naar Merkstrategie

Woensdag 19 juni 2024

Hoe kan ons team jou helpen?

Heb je een uitdaging, vraagstuk of wil je gewoon meer weten over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je vooruit te helpen bij al jouw vraagstukken.

Drs. Jaap van Beek RA
Partner
+31 642 309 351

Er is altijd een Visser & Visser vestiging bij jou in de buurt

We hebben 16 vestigingen verspreid over Nederland. Onze specialisten staat klaar om je met hun kennis en kunde vooruit te helpen.