Financiering

Overweeg je te investeren? Zoals de aankoop van (commercieel) vastgoed, een nieuwe productielijn voor je bedrijf of de uitbreiding van je voorraad? Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken naar een gepaste financiering voor elk investeringsvraagstuk.

Financieringsplan

De tijd dat je eenvoudig bij je bank kon aankloppen voor een krediet of lening is voorbij. Financiering vraagt om professionele begeleiding. Onze specialisten verdiepen zich in je investeringsvraagstuk en stellen samen met jou een financieringsplan op. Offertes van een mogelijke financiering toetsen we op kwaliteit: zijn de tarieven betrouwbaar? Hoe zijn zekerheden geregeld? Zijn de financiële en juridische voorwaarden goed? Wij zoeken creatieve oplossingen, toetsen de haalbaarheid van jouw ambities en zorgen dat je als ondernemer met de juiste financiering verder kunt.

Financieren is samenwerken

Je zoekt naar een financiering voor je investeringsvraagstuk, wij vinden een passend advies in samenwerking met onze partners. Visser & Visser heeft een goede naam in de bankierswereld, bij het MKB en in de corporate markt. We onderhouden nauwe relaties met ons netwerk van investeerders, notarissen, taxateurs en advocaten. Zo blijven we goed op de hoogte van veranderingen in financieringsland. Daar pluk je als ondernemer de vruchten van.

Alternatieve financiering

Heb je ook wel eens gedacht aan crowdfunding of gestapeld financieren? Financiering betekent veel meer dan alleen naar de bank gaan. Onze specialisten weten precies welke financieringsmogelijkheden er zijn. Wij hebben kennis van alternatieve financieringsvormen en stellen zo de optimale bedrijfsfinanciering voor je samen.

Hoe kan Jaap jou helpen?

Drs. Jaap van Beek RA
Partner
+31 642 309 351