Ik wil grip op mijn administratie en real-time inzicht

Als ondernemer in de agrarische sector wil je inzicht in je cijfers. Wij helpen je administratie te digitaliseren, zodat je op elk moment weet hoe je onderneming ervoor staat. Natuurlijk ontvang je jaarlijks de jaarrekening en de aangifte, maar dat is terugkijken naar het verleden. Veel interessanter is het om real-time inzicht te hebben in je cijfers; open de app en zie je resultaat tot op de dag van vandaag.

Tax Innovator

We snappen dat dit een andere manier van boekhouden is dan je wellicht gewend bent. Uiteraard kunnen wij je daarbij helpen. Niet voor niets won Visser & Visser in 2021 de Tax Innovator Award; het bewijs dat datagedreven advisering en innovatie bij ons hoog op de agenda staan. Je kunt dus van ons verwachten dat wij je op basis van de data proactief adviseren, en niet enkel als je er om vraagt.

We zijn vast niet het enige accountantskantoor dat op deze manier werkt, maar met Growteq als IT-businessunit aan onze kant is Visser & Visser een stap verder dan haar concurrenten als het gaat om het benutten van de digitale mogelijkheden. Dat merk je terug in het inzicht dat je krijgt. Dat geeft rust en vertrouwen bij het maken van bijvoorbeeld een investeringsbeslissing.

Hoe kan Eric jou helpen?

Eric Witte
Relatiemanager
+31 622 478 050

Reijnpack: ondernemen met lef en innovatie