BTW

Er is geen belastingsoort die zo aan veranderingen onderhevig is als btw. Daarom is het zo belangrijk dat je zicht hebt op je btw-situatie. Je voorkomt bij tijdig inzoomen niet alleen btw-problemen en discussies met de Belastingdienst, maar vergroot daarbij ook de kans op het behalen van btw-voordeel. Onze btw-specialisten weten precies op welke manier je meer geld overhoudt.

BTW-advies

Ons BTW-team bestaat uit professionals die zich dagelijks bezighouden met btw. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen dit complexe vakgebied en kennen alle ins en outs. Wij begeleiden je graag bij nationale en internationale btw-vraagstukken inclusief douaneformaliteiten en aangiftes.

Buitenlandse BTW

Doet jouw bedrijf zaken in het buitenland? Dan krijg je met uiteenlopende btw-vraagstukken te maken. Afhankelijk van het land en of je goederen of diensten verhandelt, gelden verschillende btw-eisen. Onze ervaren specialisten zijn op de hoogte van de voor jou geldende regels omtrent de btw en het buitenland en kunnen voorkomen dat je onaangenaam verrast wordt door naheffingen of boetes.

Ben je met je onderneming in meerdere landen actief? Belangrijk in dat geval is dat je tussen de verschillende landen zakelijk handelt en dat kan aantonen aan de hand van transfer pricing documentatie.

Toolkit

Visser & Visser heeft een aantal toolkits ontwikkeld, waarmee je als ondernemer in een oogopslag helder hebt of je in aanmerking komt voor een diverse regelingen: de KOR, de Unieregeling, de Invoerregeling en de fictie voor e-commerceplatforms.

  • Toolkit KOR

  • Toolkit Unieregeling

  • Toolkit Invoerregeling

  • Toolkit Platformfictie

Hoe kan Wajid jou helpen?

Wajid Hassan
Belastingadviseur
+31 883 377 200