Zakelijke dienstverlening

Verleen jij je diensten aan de zakelijke markt, bijvoorbeeld als IT’er, detacheerder, marketeer, advocaat of architect, dan ben je voornamelijk bezig met goed voor je klanten zorgen. Je wilt immers alles tot in de puntjes geregeld hebben. Maar hoe goed zorg je eigenlijk voor jezelf? Is bij jou ook alles tot in detail geregeld?

Jouw werk bestaat uit het ondersteunen en adviseren van de zakelijke markt en de dienst die je levert bestaat voor een groot gedeelte uit uren. In die uren zit niet alleen de tijd verwerkt die je besteedt aan een opdracht, maar ook al jouw ervaring, expertise en talent. Een vlekkeloze administratie en een financiële organisatie die op rolletjes loopt is de eerste vereiste om je onderneming vooruit te helpen.

Ondersteuning in de breedte van het ondernemerschap

Accountancy en Advies
Strategie en Organisatie
Leiderschap en Ontwikkeling

Kennis van de zakelijke dienstverlening

Ons Team Zakelijke Dienstverlening bestaat uit accountants, fiscalisten, HRM-adviseurs, BTW specialisten en ICT’ers. Deze experts helpen bij het oplossen van allerlei vraagstukken waar je als ondernemer in de zakelijke dienstverlening mee te maken hebt. We adviseren bij opstart, groei en overdracht, maar ook bij het vinden van specialistische software voor jouw branche en bij de administratie, boekhouding en procesoptimalisatie van jouw onderneming.

Persoonlijke ondersteuning bij strategische keuzes

Doelbewust en effectief aan de toekomst van jouw onderneming werken vraagt om het maken van scherpe keuzes en het stilstaan bij strategische vraagstukken. Waar wil je over vijf jaar staan? Op welke markten wil je je richten en met welk specialisme? Hoe hard wil je groeien en hoe wil je dat bereiken? Met een strategietraject helpen we jou om strategische keuzes te maken en zorgen we er samen voor dat je innovatieve kansen benut.

Ondersteuning op maat bij leren & ontwikkelen

Als ondernemer in de zakelijke dienstverlening spelen kennis en expertise van jou en jouw medewerkers een grote rol. Daarom wil je dat iedereen binnen jouw bedrijf zich kan blijven ontwikkelen. Visser & Visser biedt op drie vlakken gerichte en inspirerende trainingen en ontwikkelprogramma’s aan

Visser & Visser heeft een branchegroep, speciaal gericht op de zakelijke dienstverlening. Met een multidisciplinair team stemmen wij ons advies, ondersteuning en onze applicaties perfect af op de wensen en behoeften van deze doelgroep. Met een team dat bestaat uit accountants, fiscalisten, HRM-adviseurs, BTW-specialisten en IT-consultants helpen wij jou bij het oplossen van uiteenlopende vraagstukken. 

Ik ben architect / ingenieur

Ik ben IT’er

Ik ben (digital) marketeer

Ik ben recruiter / detacheerder

Ik ben advocaat / notaris

Dit zijn partijen waarmee we samen werken

Aankomende events

Workshop | Duurzaamheid

Workshop Duurzaamheid

Woensdag 18 september 2024
Sturen op cijfers

Training Essentie Van Cijfers

Dinsdag 25 juni 2024

Hoe kan Dirk jou helpen?

Dirk Verheul AA
Accountant
+31 619 927 139