Ik ben architect / ingenieur

Als architect of ingenieur lever je dagelijks topprestaties, alles moet tot in de puntjes vormgegeven en doordacht zijn! Elke dag ben je bezig om de verwachting van cliënten te overtreffen door hun ideeën zichtbaar uit te tekenen. Daarnaast ben je degene die de onderneming drijft. Hiervoor worden ook de nodige managementvaardigheden van je gevraagd. Dan is het van belang om het architecten- of ingenieursbureau te kunnen aansturen met de juiste tools. Je houdt ervan om aan te pakken en de verbinding te zoeken bij vraagstukken die je cliënten hebben.

Verbinding

Die verbinding zoeken wij ook! Dit doen we op meerdere vlakken. Door samen te werken kom je verder. Als adviseur helpen we startende architecten of ingenieurs. Wij helpen bij vragen op het terrein van de op te zetten structuur, financieringsvraagstukken en het opbouwen van je team van medewerkers. Zoals je een bouwproject start met de constructie die elementen aan elkaar moet verbinden, helpen wij je graag bij het ontwerp van jouw organisatie.

Ontwerpen

Na het opstarten van een kantoor komen er nieuwe vraagstukken. Net als jou houden wij van ontwerpen. Wij doen dit onder meer door interne processen slim in te richten, denken mee met begroting en forecasting, het inrichten van je personeelsbeleid met onze HR professionals maar ook een stip op de horizon die je wilt verwezenlijken. Graag ontwerpen wij met jou het toekomstkantoor dat je voor ogen heeft en maken financieel inzichtelijk welke middelen je nodig hebt om je doelen te behalen.

Verdiepen

Wanneer je juist al langere tijd een architectenbureau of ingenieursbureau heeft, krijg je te maken met verdiepingsvraagstukken. Dat kunnen overnamevraagstukken zijn, maar ook een interne reorganisatie. Door de jaren heen is een organisatiestructuur ontstaan die wel wat optimalisatie kan gebruiken. En, klopt je businessmodel nog wel? Hoe presteer je ten opzichte van de benchmark? Ook op dat vlak helpen wij jouw organisatie graag verder.

Hoe kan Boris jou helpen?

Boris de Kruijk
Accountant
+31 625 416 462

Roosros Architecten: koploper zijn op gebied van toekomstgericht bouwen