Advocatuur

Als advocaat wil je jouw cliënten alle aandacht geven die ze nodig hebben. Aandacht, die je zelf als advocaat ook verdient in het ondernemen! Wanneer je een advocatenkantoor gaat starten, maar ook wanneer je leidinggeeft aan een kantoor met meerdere advocaten. Juist daarom heeft Visser & Visser een branchegroep voor advocaten. “Wat voegt dat toe?”, denk je dan. Dat vertellen we je graag!

Kennis van de advocatuurbranche

Onze branchegroep advocatuur bestaat uit accountants, fiscalisten, HRM-adviseurs, BTW specialisten en ICT'ers. Zo helpen we je bij het oplossen van allerlei vraagstukken. Vraagstukken waar je als advocaat in het ondernemerschap mee te maken hebt. Zo adviseren we je onder andere wanneer je een eigen advocatenkantoor gaat starten, maar ook bij het vinden van specialistische advocatensoftware en bij de administratie en boekhouding van jouw advocatenkantoor. Ons team staat voor je klaar!

Beginnende én gevestigde advocatenkantoren

Tot onze klantenkring behoren advocaten die net een eigen praktijk hebben opgestart. Maar ook kantoren die al jaren gevestigd zijn en met meerdere partners leiding geven aan tientallen medewerkers. Advocatenkantoren die in allerlei rechtsgebieden actief zijn. Aantrekkelijk voor jou, omdat we je daardoor kunnen vertellen hoe jouw kantoor het doet ten opzichte van andere kantoren.

Netwerk in de advocatuur

Visser & Visser werkt samen met spelers in de advocatuurbranche. Denk daarbij aan banken, leveranciers van advocatensoftware en diverse adviseurs. Dankzij dit netwerk zijn wij in staat om je snel en adequaat te helpen. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Hoe kan Dirk jou helpen?

Dirk Verheul AA
Accountant
+31 619 927 139