Ik ben recruiter / detacheerder

Of je nu een bureau hebt om personeel uit te zenden, te detacheren, of juist actief bent in werving en selectie of payrolling... Branchegroep Zakelijke dienstverlening van Visser & Visser helpt je om je organisatie uit te bouwen en te professionaliseren.

Inventarisatie

Dat begint bij een inventarisatie van je interne processen en het beoordelen van de software die je organisatie gebruikt. In veel gevallen zijn er mogelijkheden om efficiƫnter te werken of gebruik te maken van koppelingen met slimme software. Denk hierbij aan debiteurenbeheersoftware, managementrapportages en urenregistratie.

Inzicht

Door inzicht te hebben in je cijfers kun je tijdig bijsturen of fiscaal optimaliseren. Maar ook dieper op cijfers inzoomen en na te gaan waar margeverlies zit. Daarbij zijn betrouwbare rapportages onmisbaar. Met onze kennis helpen wij je om op een snelle, slimme en efficiƫnte wijze inzage te krijgen in je periodieke cijfers. Die cijfers kunnen vergeleken worden met andere organisaties in de branche. Zo maken we samen de balans op en optimaliseren we processen waar nodig.

In control

Na afloop van iedere vier weken is het van belang te kunnen monitoren hoeveel marge er behaald is. Denk hierbij aan het volgende:

  • Worden premies tijdig afgedragen?

  • Zijn de juiste subsidies zijn aangevraagd?

  • Worden alle verplichtingen tijdig nagekomen?

  • Blijft er niet onnodig geld op de g-rekening staan?

Met onze tools helpen wij je organisatie verder.

Specifieke opdrachten

Naast het jaarlijks samenstellen van je jaarcijfers en indienen van aangiften voeren wij ook diverse specifieke opdrachten uit voor je organisatie. Denk hierbij aan het opstellen van een verklaring bij scholingsbestedingsverplichting.

Hoe kan Boris jou helpen?

Boris de Kruijk
Accountant
+31 625 416 462

'Hoe zorg je dat je klaar bent voor groei?'