Ik ben IT'er

Als IT’er weet je zelf als geen ander hoe snel ontwikkelingen in softwareland gaan. Vanuit onze financiële achtergrond zien wij veel verschillende organisaties en hoeveel tijdwinst er behaald kan worden door interne processen slim en efficiënt in te richten. Ook als IT’er is het van belang om met kernzaken bezig te zijn. Daarom helpen wij je de financiële kant van je onderneming te optimaliseren.

Inventarisatie

Veel IT-bedrijven maken in korte tijd een stevige groei door, van startup naar een managementfase. Groei van de onderneming is mooi, maar het gevaar ontstaat dat verschillende interne processen niet tijdig op orde zijn. Dit kan de groei van de onderneming en het personeel in de weg staan. Daarom inventariseren wij graag de verschillende processen binnen je onderneming en gaan na waar optimalisatie te behalen valt.

Innovatie

Juist als IT-organisatie is het van belang om te blijven innoveren en doelen te stellen voor de toekomst. Wij denken graag mee in welke richting je onderneming wilt groeien, of dat nu financieel is of in de ontwikkeling van je personeel. Het kan zijn dat het je ambitie is om binnen nu en afzienbare tijd de onderneming klaar te maken voor verkoop. Of dat je geïnteresseerd bent om een andere onderneming over te nemen. Daar zal tijdig op voorgesorteerd moeten worden. Onze adviseurs denken mee over de strategie die je wilt volgen en helpen je bij het waarmaken van jouw ambities!

Inzicht

Net als jou zijn wij dol op data. Waar je voornamelijk bezig bent met de data van je klanten, gaan wij graag aan de slag met de data van je onderneming. Met onze slimme ICT-oplossingen heb je grip op je processen. Door actief inzicht te geven in maandcijfers, opbrengsten en kosten per medewerker en project kunnen we in korte tijd analyseren waar je marge weglekt. Ook kan het zijn dat de tussentijdse rapportages aanleiding geven om je organisatie te reorganiseren of fiscaal te optimaliseren. Door hierover proactief met je te sparren bouwen we samen aan een sterke organisatie.

Hoe kan Boris jou helpen?

Boris de Kruijk
Accountant
+31 625 416 462