Digitalisering

Workshop AI in het MKB

Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) voor het MKB. Of je nu de focus legt op operational excellence, een data-gedreven strategie wilt bepalen of energiemanagement en inkoop wilt optimaliseren met AI. Deze workshops geeft inzicht en direct inzetbare tools die je nodig hebt om deze grensverleggende technologie te omarmen.

Andy de Klein
Prijs € 200, gratis voor relaties
Datum 13 juni, Nijmegen

Ontdek de kracht van AI voor jouw bedrijf.

Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) met Andy de Klein. Special voor ondernemers, managers, directeuren en strategen.

Tijdens deze workshop duiken we in de wereld van AI en de ongekende mogelijkheden die het biedt. Van operationele excellentie tot de creatie van gloednieuwe diensten en producten; AI kan jou en je bedrijf helpen om een voorsprong te nemen én te behouden in een tijd waarin technologische vernieuwingen elkaar snel opvolgen.

Ook wordt er ingegaan op de uitdagingen en ethische vraagstukken die AI met zich meebrengt, zoals het risico op datamanipulatie en de rol van de mens in een steeds meer geautomatiseerde wereld. Bovendien zullen we samen met jou de impact van AI op het MKB doornemen. We geven inzicht in de kansen die het biedt op het gebied van strategisch management en efficiëntie, AI-gedreven concurrentie en de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve concepten.

Of je nu de focus legt op operational excellence, een data-gedreven strategie wilt bepalen of energiemanagement en inkoop wilt optimaliseren met AI; onze workshops geven inzicht in de kennis en direct inzetbare tools die je nodig hebt om deze grensverleggende technologie te omarmen.

Programma

09:00 introductie
09:15 kennismaking met AI
10:00 pauze
10:15 kijkje onder de motorkap van AI
11:00 inzicht in de mogelijkheden van AI binnen het mkb
12:00 lunch (inbegrepen) 
13:00 verkenning van de kansen met AI voor jouw organisatie
14:00 afsluiting

Over Andy de Klein

Andy de Klein vertelt tijdens deze workshop over de impact van AI op het MKB. Na de studies Small Business & Retail Management en Business IT & Management dook Andy als softwareontwikkelaar het bedrijfsleven in. Hier groeide zijn passie voor AI door om vervolgens zijn kennis breder in te zetten en over te brengen door AI-workshops te geven aan diverse ondernemers, managers en strategen. 
Met het team van New Movements Innovations bouwt Andy aan de toekomst van organisaties, door het strategisch inzetten en ontwikkelen van slimme software en AI-oplossingen. Hierbij legt New Movements Innovations de nadruk op operationele efficiëntie en het maximaliseren van het groeipotentieel binnen organisaties.

“Let all your things have their places; let each part of your business have its time.”
– Benjamin Franklin

Over New Movements Innovations

New Movements Innovations is een strategisch innovatiebureau dat zich toelegt op het versterken van organisaties met slimme hardware- en softwareoplossingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van portalen met betrekking tot duurzaamheid, het optimaliseren van patiëntenzorg met AI, of het automatiseren van administraties vastgelegd in Excel, onze standaard en op maat gemaakte technieken bieden snelle en efficiënte oplossingen voor specifieke uitdagingen. Bezoek onze website voor meer informatie.

Schrijf je hier in

Wij verwelkomen je graag bij de workshop AI in het MKB. Laat hier je gegevens achter om een plek te reserveren.

Workshop AI in het MKB
Datum en locatie: 13 juni, Nijmegen
Prijs: € 200, gratis voor relaties
Trainer: Andy de Klein