Samen verder met MAF

Per 1 april 2019 is Visser & Visser een sponsortraject met MAF aangegaan voor 4 jaar. Elk jaar sponsort Visser & Visser € 50.000, zodat MAF het vliegtuig GA8 Airvan VH-MAH jaarlijks kan onderhouden. Daarnaast kun je als medewerker van Visser & Visser een bijdrage leveren door een eigen sponsoractie op te zetten. 

Over de MAF

Mission Aviation Fellowship is een christelijke zendingsorganisatie met het hoofdkantoor in Nampa, in de Verenigde Staten. Ze heeft als belangrijkste doelstelling om luchttransport te bieden voor zendingsactiviteiten in moeilijk bereikbare gebieden in onder andere Oceanië en Afrika.

video-poster

“Ons vliegtuig”

Het Ministerie van Volksgezondheid van Timor-Leste koos MAF als enige vliegmaatschappij voor alle ambulancevluchten op het eiland. De Democratische Republiek Timor-Leste is een land in Zuidoost-Azië of, afhankelijk van de definitie, in Oceanië. Het land bestaat uit de oostelijke helft van het eiland Timor, de eilanden Atauro en Jaco, en Oecusse, een politieke exclave van Oost-Timor, aan de westelijke zijde van het eiland, omsloten door West-Timor. West-Timor behoort tot Indonesië. Vóór de erkenning van onafhankelijkheid op 20 mei 2002 was Oost-Timor 24 jaar lang met harde hand bezet door Indonesië. Toen Oost-Timor in 2002 lid werd van de Verenigde Naties, koos het voor zijn Portugese naam Timor-Leste.

Sinds 2014 heeft MAF twee vliegtuigen en twee piloten beschikbaar en op 11 april 2016 werd de 1000e ambulancevlucht in 9 jaar tijd gevlogen.

Ik ben medewerker bij Visser & Visser en wil een MAF-actie starten

Onze acties voor MAF

De (halve) kustmarathon wandelen voor MAF

Als sponsoractie gaan we met collega's van Visser & Visser op 1 juni 2024 de kustmarathon Zeeland wandelen, ook wel de mooiste marathon van Nederland genoemd. Een route van 42.195 meter klimmen en dalen langs de kust met de wind in de haren.

Omloop van Flakkee

Op 30 en 31 augustus is de jaarlijkse Omloop van Flakkee, een uitdagende wandeltocht voor de echte bikkels. Collega’s Hendrik Schilt, André Markus en Johan Markus van Growteq gaan hem lopen voor MAF! Ze hopen hiermee een mooi bedrag op te halen.

Persoonlijke gift voor Timor-Leste

Uiteraard kun je de MAF ook steunen, zonder daar direct een actie aan te koppelen. Daarom hebben we een algemene 'actie' aangemaakt, waarmee je via Visser & Visser je donatie kunt storten. Ook dit eindbedrag zal Visser & Visser verdubbelen.

Start jouw actie

Meld je sponsoractie aan of stel een vraag.