Digital en data

De digitale transformatie was al op volle snelheid en krijgt nu nog een extra boost met de opkomst van kunstmatige intelligentie, oftewel AI. Hoe zorg jij dat je bij blijft en keuzes maakt in alle nieuwe mogelijkheden?

Jouw onderneming produceert onvoorstelbare hoeveelheden data die jou als ondernemer kunnen helpen bij het maken van keuzes. Data over rendement en prognoses, effectiviteit, benchmarks, je concurrentiepositie, urenregistratie, reiskosten en nog veel meer. Maar hoe ontsluit je die data? Welke bronnen gebruik je? Hoe zet je die informatie om in kennis, rapportages en analyses? En hoe zet je die data slim in om de juiste keuzes te maken?

Scherpe keuzes op basis van data

Steeds meer primaire en ondersteunende bedrijfsprocessen verlopen (grotendeels) digitaal. Dit houdt in dat de resultaten van die processen als data beschikbaar zijn en op basis van data wordt het mogelijk om op alle vlakken scherpere keuzes te maken. Bij Visser & Visser ontwikkelen we de software die het voor jou als ondernemer mogelijk maakt om maximaal te profiteren van die digitale transformatie.

Strategie, consultancy & partnership

Grondige analyse en projectaanpak

Inrichting applicaties, implementatie en oplevering

In de praktijk

The future is now

Om maximaal te kunnen profiteren van de mogelijkheden die innovatie ons biedt, loopt Visser & Visser voorop in future innovation. We werken intensief samen met onze partners op het vlak van technologische innovatie, data science en AI. Maar ook uiteenlopende hardware oplossingen die de koppeling vormen tussen primaire bedrijfsprocessen en de systemen die data analyseren, ontsluiten en presenteren. Denk hierbij aan mobiliteit, energy, robotica, sensor- en detectietechnologie. Deze technieken zetten wij effectief in om maximaal resultaat te bereiken met softwarematige procesoptimalisatie en de koppeling tussen data gerelateerde systemen en primaire bedrijfsprocessen.

Platform voor ondernemerschap

Omdat data-technologie en digitalisering niet op zichzelf staan, maar verweven zijn met de gehele onderneming, raken innovaties op dit vlak vaak het hele bedrijf. Van strategie tot boekhouding en van persoonlijke ontwikkeltrajecten tot aan de manier van leiding geven. Om deze veranderingen succesvol in de onderneming te integreren verlangt dat vaak aandacht van de ondernemer op meerdere vlakken. Het platform voor ondernemerschap van Visser & Visser jou ondersteunt daarbij op de volgende vlakken:

Accountancy en advies: cijfers als bron van kennis en data

Strategie en organisatie: strategische keuzes op basis van data

Leiderschap en ontwikkeling: ondersteuning op maat bij leren & ontwikkelen

Growteq: Experts in digitalisering en data-analyse

De specialisten van Visser & Visser op het vlak van digitalisering, data en data-analyse opereren vanuit Growteq. Hier ondersteunen 50 professionals onze klanten – private bedrijven en publieke organisaties – met een breed portfolio aan oplossingen: advies over de datastrategie, business intelligence dashboards, (mobiele) applicaties, integraties en het realiseren van een 360 graden klantbeeld.

Workshop | Digitalisering

Workshop AI in het MKB

Donderdag 13 juni 2024
Inspiratiesessie | Ondernemerschap

Workshop Van Strategie Naar Merkstrategie

Donderdag 20 juni 2024

Hoe kan ons team jou helpen?

Arnoud van der Heiden
Commercieel directeur Growteq
+31 622 917 141