‘Samen kennis en successen delen’

maandag 18 december 2017

Transfer Solutions is een bedrijf dat IT-oplossingen op maat levert en technologie werkbaar maakt. Jurgen Duijster en Marieke van der Spek van Transfer Solutions vertellen over hun samenwerking met Leo van der Stelt, Christel Kraaijeveld en Gerda Heurter van Visser & Visser. "De overeenkomst? Bij de start van een opdracht lopen we allebei eerst op de werkvloer rond om te kunnen begrijpen wat de klant precies doet en van ons nodig heeft."

Hoe zouden jullie Transfer Solutions omschrijven?

Jurgen: Wij zijn een community van professionals. Onze medewerkers voelen zich goed in de groep. We doen dit net als Visser & Visser vanuit het perspectief ‘samen kom je verder’. We delen kennis en successen met elkaar. Een andere kernwaarde van ons bedrijf is de kwaliteit van onze solutions. Als je een Oracle-partner zoekt, ontvang je bij Transfer de professionaliteit van een groot kantoor en de cultuur van een klein bedrijf.

Leo: Transfer heeft de beste kennis in huis en communiceert dit heel duidelijk naar haar klanten.

Marieke: Er is echt een klik tussen Visser & Visser en Transfer.

Jurgen: Jullie zijn namelijk qua DNA vergelijkbaar met ons. Jullie denken ook kritisch mee met de ondernemer, staan naast de ondernemer en blijven jezelf. Op alle vakgebieden is sprake van goede expertise. Jullie zijn professioneel in het vak en benaderen de klant altijd op vriendelijke wijze.

Transfer Solutions is een ICT bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en beheren van met Oracle- en OutSystems-technologie gebouwde maatwerkapplicaties.

Opgericht op 1 november 1995
150 medewerkers
200 opdrachtgevers
Slogan: “Work hard, play hard!”

information systems empowering people (transfer-solutions.com)

Aanspreekpunt
Visser & Visser
Accountants en adviseurs