International Business

Omdat uw ambities 
altijd verder gaan

International Business

Het buitenland biedt ondernemers eindeloze mogelijkheden om verder te groeien. Daarbij speelt een aantal factoren een belangrijke rol. Welke markt is het meest interessant voor uw business? En hoe kunt u een onderneming in het buitenland het beste opzetten? Lokale marktkennis, fiscale en juridische kennis bepalen het beleid van internationaal zakendoen. Of het nu gaat om het openen van een nieuwe vestiging of een overname. Wij leggen u uit welke fiscale mogelijkheden er zijn bij internationaal zakendoen. Niet alleen de regelgeving, maar ook de manier van werken.

 

Internationale vraagstukken én oplossingen

Onze internationaal georiënteerde specialisten zijn dagelijks bezig met internationale vraagstukken. Wij weten welke internationale structuren er zijn met de daarbij behorende kansen en problematieken. De uitdagingen rondom transferpricing zijn daar natuurlijk onderdeel van. Daarbij geven we advies aan ondernemers in Nederland, zodat zij grip kunnen houden op buitenlandse activiteiten. Dat noemen we 'control over de grenzen heen'. De risico’s van internationaal zakendoen brengen wij tijdig in kaart, zodat u daarop vroegtijdig kunt bijsturen. Onze accountancy- en auditdeskundigen kunnen functioneren als groepsaccountant, waarbij zij buitenlandse accountants aansturen in wat zij moeten doen voor de buitenlandse deelneming.

Ondernemen in Dubai

Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het opzetten van een bedrijf in Dubai, het leggen van (lokale) handelscontacten en ondersteuning op financieel en juridisch vlak. Ook voor begeleiding in internationale structurering en belastingadvisering kunt u bij ons terecht. Dit doen wij in samenwerking met Watermill Consultants

 

Aangesloten bij PrimeGlobal

Vanuit onze vestigingen in Nederland zijn wij ook actief voor internationale ondernemingen met vestigingen of werkzaamheden in Nederland. Visser & Visser is aangesloten bij PrimeGlobal, een internationaal netwerk met 350 leden in meer dan 90 landen. Regelmatig ontmoeten wij leden van dit netwerk op congressen en vaktechnische bijeenkomsten. Met deze kennis ondersteunen wij u actief in het internationaal zakendoen.

Onze specialisten

“ It's not how much you earn, it's how much you keep ”

mr. Harold van den Berge Belastingadviseur

“ Developing without borders is my practice ”

Wilbert Snoei RA MSc. Accountant

“ Committed to solutions ”

mr. Erik Klop Belastingadviseur

Gerelateerde inspiratie

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie