Expertise | Specialisme

Zorg

Als ondernemer in de zorg of zorginstelling verdient u zelf ook de beste zorg. En juist daarom heeft Visser & Visser een Branchegroep Zorg. Wij staan met een multidisciplinair team klaar om u te helpen. Ook in deze coronacrisis. Klik op onderstaande button om meer te lezen over de continuïteitsbijdrage-regeling voor zorgaanbieders.

Lees meer over coronaregeling continuïteitsbijdrage

 

Anticiperen op trends

De zorgsector is sterk in beweging. Denk bijvoorbeeld aan de verschuiving van de zorg naar de eerste lijn met de daarbij toenemende regeldruk en kostenreductie. Hoe kun je als ondernemer in de zorg anticiperen op zulke trends? Wij ontzorgen u van uw hele financiële huishouding, maar we doen meer. Met onze kennis en ervaring hebben we specifieke branchekennis opgebouwd, waarmee wij meedenken over uw toekomst. Wij adviseren over herstructureringen, fusie- en verandertrajecten. Visser & Visser beschikt over een groot netwerk in de zorg en werkt samen met verschillende spelers, zoals brancheverenigingen, projectontwikkelaars, leveranciers, factoringmaatschappijen en banken.

 

Zorgkompas

Wilt u een goed beeld krijgen van de sterke en zwakke punten van uw praktijk? Maak dan gebruik van het Zorgkompas: onze tool waarmee u eenvoudig uw gehele praktijk scant.

Zorgkompas

 

Accountantscontrole

Naast de ondernemers in de eerste- en tweedelijnszorg richt onze Branchegroep zich op de bredere zorgsector. Daarbij kunt u denken aan: Zelfstandige behandelcentra (ZBC’s), thuiszorg, GGZ-instellingen, jeugdzorg, kraamzorg, woonzorg en gezondheidscentra. Wij hebben ervaring met tal van zorgorganisaties en de daarbij behorende governance- en verslaggevingsvraagstukken waaronder de Governancecode Zorg en de Wet Normering Topinkomens. We verzorgen de accountantscontrole van de jaarrekening alsmede de controle van productieverantwoordingen (WLZ, WMO en Jeugdwet gefinancierd).

 

Seminars en beurzen

Visser & Visser Branchegroep Zorg houdt jaarlijks diverse seminars voor zorgverleners, al dan niet in samenwerking met banken, juristen en brancheverenigingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontwikkelingen op het gebied van HRM voor uw praktijk, discussieavonden voor fysiotherapeuten, masterclasses voor tandartsen. Wij hebben een samenwerkingsverband met Medisch Ondernemen Live en zijn aanwezig op de LHV Huisartsenbeurs. Wij geloven in de kracht van samenwerking, want samen kom je verder in de zorg!

 

Lees onze blogs

Omdat we u graag inspireren

Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur