Ik ben medisch specialist

Als medisch specialist ben je belangrijk. Je levert topprestaties, wat vraagt om focus! Daarnaast wordt ondernemerschap in de vorm van toenemende managementvaardigheden van je gevraagd. Maar als medisch specialist moet je je volledig kunnen bezighouden met de zorg van je patiënten. Visser & Visser doet voor jou de rest. Op moderne wijze nemen wij de financiële administratie en fiscale werkzaamheden uit handen. Of je nu op het punt staat toe te treden tot een vakgroep of maatschap of al een gevestigde naam heeft; wij staan graag aan je zijde.

Wat bieden wij u?

Ontzorging

Wij zorgen voor de volledige financiële ontzorging van je (vaak) besloten vennootschap. Van je administratie tot jaarrekening en belastingaangifte. Denk hierbij ook aan periodieke telefonische coaching, een persoonlijk gesprek, een backoffice voor al je vragen, adviesbrieven over relevante onderwerpen en een jaarlijkse, gezamenlijke bespreking en evaluatie. Via ons online dashboard heb je bovendien actueel inzicht in je kosten en inkomsten.

Kennis van jouw branche

Binnen Visser & Visser hebben wij een Branchegroep Zorg voor medische specialisten. Dit interdisciplinaire team bestaat uit accountants, fiscalisten, HRM-adviseurs, BTW-specialisten en ICT'ers.

Groot netwerk met spelers in de branche

Wij werken samen met brancheverenigingen (FMS), ziekenhuizen en banken. Ook zijn we lid van de Expertgroep Medisch van de Samenwerkende Register Accountants, waardoor onze kennis geborgd is. Juist door het netwerk zijn wij in staat je snel en adequaat bij te staan bij ondernemersvraagstukken en juridische structuur.

Specifieke kennis en ervaring

Elk ziekenhuis is anders en heeft een andere juridische structuur met een transparante of niet-transparante entiteit. Wij hebben ervaring met vakgroepen en maatschappen, al dan niet juridisch vormgegeven. Ook hebben wij ervaring in ingroei- en uitgroeiregelingen.

Actualiteiten

Hoe zit het met de actualiteiten op het gebied van 'gebruikelijk loon' voor de medisch specialist? Lees hieronder de special.

Hoe kan Jan jou helpen?

Jan Ruitenbeek
Accountant
+31 682 458 629