Groeien doen we samen! Door goede samenwerking kom je verder. Dit geldt voor zowel persoonlijke groei als groei van uw bedrijf.

Groei van uw personeel
De juiste mensen op de juiste plek. Het klinkt zo simpel, maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Hoe zorgt u dat uw medewerkers elke dag met veel plezier naar het werk gaan, omdat ze doen waar ze goed in zijn? Onze HRM-adviseurs kunnen u hierbij helpen. Vanuit een passend assessment blijkt wat de talenten en drijfveren van uw medewerkers zijn. U ontdekt welke groeicapaciteiten uw medewerker heeft én welke randvoorwaarden u kan bieden om uw medewerker optimaal te laten functioneren. 

Groei van uw onderneming
Met de aantrekkende economie is de kans groot dat ook uw onderneming in de lift zit. Een groeiende onderneming kan van alles met zich meebrengen. Meer personeel, grotere investeringen, meer risico’s maar vooral ook: meer winst. Heeft u een eenmanszaak of vof? Dan is nu het moment om na te denken over de inbreng van uw onderneming in een besloten vennootschap (bv). Een bv beperkt uw aansprakelijkheid en vergemakkelijkt een overdracht of bedrijfsopvolging. Bovendien verlaagt de bv uw acute belastingdruk aanzienlijk. Onder de maatregelen uit het nieuwe regeerakkoord van kabinet-Rutte III neemt dit voordeel alleen maar toe! 

Behoefte aan stuurinformatie na forse groei
Van Wanrooij keuken, badkamer en tegel warenhuys is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Drie jaar geleden opende de onderneming een nieuwe showroom van ruim 3000 m2 in het Gelderse Waardenburg. Sindsdien groeide de omzet en het aantal medewerkers hard. Hierdoor ontstond de behoefte aan meer inzicht in belangrijke data om het bedrijf beter te kunnen sturen. Growteq heeft samen met de applicatiebeheerder van Van Wanrooij de gewenste dashboards ingericht. De implementatie is geslaagd. "We hebben nu precies in beeld wat we wilden”. 

De komende tijd kunt u van ons blogs en informatie verwachten rondom het thema groeien. Ook in ons relatiemagazine Deel! staan diverse artikelen over dit onderwerp.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur