Een lerende organisatie

Workshop Een Online Leeromgeving Opzetten

Hoe succesvol zou jouw organisatie zijn als alle medewerkers optimaal functioneren en presteren? Continu opleiden en trainen van kennis en vaardigheden, afgestemd op de eisen en wensen van dat moment is daarvoor een vereiste. Met een eigen online academy, afgestemd op jouw eigen organisatie wordt dat een stuk eenvoudiger en aantrekkelijker!

Willeke Soetendaal
Rozemarie Hendrikse
Prijs Gratis
Datum 24 september, Lunteren

Een online leeromgeving opzetten

Een goede online leeromgeving op maat stelt iedere medewerker in staat juist die kennis en vaardigheden aan te leren die voor het functioneren in zijn of haar eigen rol nodig zijn. En periodiek bij te spijkeren, aansluitend op de veranderende eisen of omstandigheden. Toetsen die worden behaald leveren een certificaat op, eventueel met geldigheidsdatum.

Wil je dat nieuwe medewerkers dankzij de juiste opleiding en training optimaal gaan functioneren en presteren? Dan is een online academy op maat de oplossing! Met deze workshop zet je hiervoor de eerste stappen.

Programma

15.45 - 16.00 Inloop

16.00 - 17.00 Workshop

17.00 Borrel

Afsluiting en netwerkborrel, waarbij je de kans krijgt om individuele vragen te bespreken met de trainer en te netwerken.

Over de trainers

Met een ruime ervaring in het ontwikkelen van online leeroplossingen heeft Willeke vele organisaties begeleid in het opzetten van een online academy. Binnen AcademySuite vervult zij de rol van Learning Consultant, waarbij haar didactische achtergrond en haar passie voor het helpen van mensen en organisaties uitstekend van pas komt. Het ontwikkelen van een sterke leercultuur binnen organisatie middels e-learning op maat geeft haar telkens weer voldoening en energie.

Trainer
Willeke Soetendaal
Learning Consultant

Al ruim 10 jaar begeleidt Rozemarie organisaties bij het opzetten van hun eigen academy. "Elk opleidingsvraagstuk is uniek en dat vereist telkens een andere, persoonlijke aanpak.
Of het nu gaat om een bedrijf dat specifieke nieuwe kennis wil overdragen aan medewerkers of klanten, of om een organisatie die bepaald gedrag wil verankeren bij hun medewerkers.
Bij AcademySuite helpen wij jouw organisatie gestructureerd en resultaatgericht bij het ontwikkelen van een eigen academy".

Trainer
Rozemarie Hendrikse
Manager AcademySuite
“If everyone is moving forward together, then success takes care of itself.”
– Henry Ford

Resultaat

Na het volgen van deze workshop weet je:

  • Hoe een eigen online academy eruit ziet, voor de gebruikers en de beheerder;

  • Waarvoor je een eigen academy kunt inzetten;

  • Hoe je samen met AcademySuite een eigen online academy ontwikkelt en up-to-date houdt;    

  • Hoe je een online academy implementeert in jouw organisatie.

Schrijf je hier in

Wij verwelkomen je graag bij de Workshop Een Online Leeromgeving Opzetten. Laat hier je gegevens achter om een plek te reserveren.

Workshop Een Online Leeromgeving Opzetten
Datum en locatie: 24 september, Lunteren
Prijs: Gratis
Trainers: Willeke Soetendaal, Rozemarie Hendrikse