Een lerende organisatie

Workshop Onboarden

Wil je dat nieuwe medewerkers sneller productief zijn en bestaande medewerkers minder tijd kwijt zijn aan het begeleiden van nieuwe medewerkers? Dan is een online onboardingprogramma de oplossing! Met deze workshop zet je hiervoor de eerste stappen.

Willeke Soetendaal
Rozemarie Hendrikse
Prijs Gratis
Datum 02 juli, Lunteren

Workshop Onboarden

Sneller en slimmer inwerken met online onboarding

Hoe mooi zou het zijn dat nieuwe medewerkers direct vol vertrouwen aan de slag gaan en direct productief zijn! Een goed online inwerkprogramma (onboarding) draagt hieraan sterk bij. Met een goede onboarding weten nieuwe medewerkers al voor de eerste werkdag alles van de organisatie, de nieuwe collega’s, werkwijzen en procedures.

Een online onboarding biedt nieuwe medewerkers om thuis, op eigen snelheid en gelegenheid al deze informatie op een aantrekkelijke en didactisch effectieve manier tot zich te nemen. Dat bespaart veel inwerktijd én dat scheelt een hoop vragen aan bestaande medewerkers!

Programma

15.45 - 16.00 Inloop

16.00 - 17.00 Workshop

17.00 Borrel

We sluiten de workshop af onder het genot van een hapje en drankje, waarbij je de kans krijgt om individuele vragen te bespreken met de trainers en te netwerken.

“Onboarding - How to get your new employees up to speed in half the time.”
– George Bradt

Over de trainers

Willeke Soetendaal

Met een ruime ervaring in het ontwikkelen van online leeroplossingen heeft Willeke vele organisaties begeleid in het opzetten van een online onboarding programma. Binnen AcademySuite vervult zij de rol van Learning Consultant, waarbij haar didactische achtergrond en haar passie voor het helpen van mensen en organisaties uitstekend van pas komt. Het ontwikkelen van een sterke leercultuur binnen organisatie middels e-learning op maat geeft haar telkens weer voldoening en energie.

Trainer
Willeke Soetendaal
Learning Consultant

Rozemarie Hendrikse

Al ruim 10 jaar begeleidt Rozemarie organisaties bij het opzetten van hun eigen academy. Een onboarding programma is hier een standaard onderdeel van. "Door je werknemer een vliegende start te geven, maak je écht het verschil. Als werkgever profiteer je van een snellere inzetbaarheid en als werknemer voel je je sneller thuis". Bij AcademySuite helpen wij jou met het neerzetten van een heldere onboarding: afgestemd op de doelgroep, aantrekkelijk voor het brein en didactisch doordacht.

Trainer
Rozemarie Hendrikse
Manager AcademySuite

Resultaat

Na het volgen van deze workshop weet je:

  • Wat de thema’s zijn van een compleet inwerkprogramma;

  • Hoe je samen met AcademySuite een online onboarding ontwikkelt en up-to-date houdt;

  • Hoe je een online onboarding aan nieuwe medewerkers aanbiedt.

Schrijf je hier in

Wij verwelkomen je graag bij de workshop Onboarden. Laat hier je gegevens achter om een plek te reserveren.

Workshop Onboarden
Datum en locatie: 02 juli, Lunteren
Prijs: Gratis
Trainers: Willeke Soetendaal, Rozemarie Hendrikse