Hoe bepaal jij de koers van jouw bedrijf?

Ontdek hoe het platform voor ondernemerschap jou kan helpen met het maken van bewuste keuzes. Zodat jij beter kunt sturen en bepalen in welke richting je onderneming zich ontwikkelt.

Wat is jouw uitdaging?

Ik wil graag voorop blijven lopen met mijn bedrijf.
Ik wil graag mijn familiebedrijf voortzetten.
Ik wil sturen op cijfers.
Ik wil graag internationaal zaken doen.
Ik wil groeien in leiderschap.
Ik wil graag sustainable ondernemen.

Sluit jij aan op alle innovaties?

Aanhaken of juist niet? Wat is voor jou de beste keuze? Ontdek hoe Visser & Visser jou helpt om doordachte keuzes te maken die passen bij jou en je onderneming.

Waar moet je dan op letten?

De opvolging in een familiebedrijf brengt een hele andere dynamiek met zich mee: die van het familiesysteem. Hoe doe je dat het beste?

Real-time inzicht

Digitalisering en data-analyse maken het mogelijk om verder te kijken en de dynamiek van de markt en de invloed daarvan op jouw onderneming te voorspellen.

International Business

Ontdek hoe je met jouw onderneming internationaal zaken kunt gaan doen.

Wel de baas, maar nog geen leider?

Als je bedrijf groeit of je team zich ontwikkelt, worden er andere eisen gesteld aan jouw rol. Daarom helpen wij bij de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling.

Hoe maak je jouw organisatie duurzaam?

Duurzaam ondernemen doe je er niet een beetje bij. Hoe maak je dit onderdeel van je bedrijfsstrategie?

Aankomende events

Workshop | Duurzaamheid

Workshop Duurzaamheid

Woensdag 18 september 2024
Workshop | Een lerende organisatie

Workshop Onboarden

Dinsdag 15 oktober 2024

Inspiratie voor ondernemers

Terwijl je onderneming doordraait zijn er vaak ook nog grote thema’s die aandacht vragen. Hoe ga jij daarmee om? Wat betekent dit voor jou en je bedrijf? Wij helpen je graag vooruit met onderstaande inspiratiepagina's.

Opvolging in familiebedrijf

De opvolging in een familiebedrijf vereist intensieve zorg en begeleiding, omdat het een bijzondere dynamiek met zich meebrengt.

Duurzaamheid

Ondernemen met aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijke impact wordt steeds vaker als een vanzelfsprekende voorwaarde gesteld.

Sturen op cijfers

Dankzij verregaande digitalisering, data-analyse en real-time inzicht in vrijwel alle cijfers van je onderneming voorkom je verrassingen.

Visser & Visser voor de vierde keer World-class Workplace

Visser & Visser heeft dit keurmerk voor de vierde keer in vijf jaar tijd ontvangen. Dit is toch wel hét bewijs dat je bij Visser & Visser bij een goede werkgever terecht komt!