Visser & Visser kondigt een significante herpositionering en uitbreiding van dienstverlening aan. Als onderdeel van onze strategische vernieuwing bouwen we aan een uitgebreid platform voor ondernemerschap, dat zich niet alleen richt op financiële dienstverlening, maar ondernemers en hun onderneming op veel vlakken kan ondersteunen.

Deze nieuwe strategische richting wordt ondersteund door de recente integratie van de Essention Groep, een consultancybureau bestaande uit zeven gespecialiseerde bedrijven op het gebied van strategie-, organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. Door deze expertise toe te voegen aan onze dienstverlening, vergroten we de mogelijkheden om ondernemers nog breder en diepgaander te ondersteunen.

Wij blijven excelleren in het leveren van hoogwaardig financieel advies en accountancydiensten. Met het platform voor ondernemerschap breiden wij het dienstenaanbod verder uit naar twee nieuwe kerngebieden, waar al bestaande dienstverlening van businessunits Arpentus, Growteq en SQALE ook onder zal vallen. Eén van de kerngebieden is Leiderschap & Ontwikkeling met programma's voor persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Het andere kerngebied is Strategie & Organisatie met ondersteuning bij het formuleren en implementeren van strategische keuzes, gericht op het voorbereiden van ondernemingen op onvoorziene uitdagingen en kansen.

“Bij Visser & Visser streven we ernaar om ondernemers niet alleen te voorzien van financiële dienstverlening, maar ook om hen te begeleiden in hun algehele bedrijfsgroei en -ontwikkeling,” zegt Jaco Slingerland, CEO van Visser & Visser. “Met de integratie van de Essention Groep en de lancering van ons nieuwe platform, versterken we onze positie als een veelzijdige partner voor ondernemers.”

Meer lezen over onze nieuwe strategie en dienstverlening? Ga naar www.visser-visser.nl/altijdvooruit

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur