Jubileumevent Visser & Visser

dinsdag 23 april 2024

Terugblik op een geslaagd jubileumevent

Op 11 april vierden wij 35 jaar Visser & Visser! Het prachtige decor van Het Concertgebouw in Amsterdam bood het perfecte toneel voor deze bijzondere gelegenheid, waar klanten, collega's en familie samenkwamen om deze mijlpaal te vieren.

We deelden het podium met niemand minder dan professor dr. Jan Peter Balkenende, wiens inspirerende woorden ons motiveerden en ons herinnerden aan de waarde van visie en leiderschap. En natuurlijk, niet te vergeten, was er een bijzonder moment waarop we onze grondleggers, Ger Visser en Steef Visser, bedankten voor hun visionaire leiderschap en vastberadenheid die ons naar dit moment hebben geleid.

In zijn welkomstwoord benadrukte onze CEO, Jaco Slingerland, de essentie van onze strategie bij Visser & Visser: het bouwen van een platform voor ondernemerschap. Het gaat niet alleen om het bieden van diensten, maar ook om het creƫren van een omgeving waarin niet alleen de onderneming, maar ook de ondernemer kan groeien.

Een memorabele avond om op terug te kijken, waarin we samen verleden, heden en toekomst vierden.  Samen kijken we uit naar nog vele jaren van samenwerking, innovatie en succes als Visser & Visser. Altijd vooruit!

Herbeleef hieronder ons jubileumevent

video-poster