Visser & Visser benoemd als koploper in duurzaam ondernemen in de SD400-ranking van MT/Sprout

dinsdag 02 april 2024

Visser & Visser is uitgeroepen tot nummer één binnen de sector Accountancy & Advocatuur van de Sustainable Development 400 (SD400)-ranglijst, gepubliceerd door het gerenommeerde onderzoeksbureau MT/Sprout.

In de SD400-ranking, die de duurzaamheidsprestaties van bedrijven in Nederland meet, heeft Visser & Visser opmerkelijke resultaten behaald. We zijn trots op onze eerste positie op zowel het thema Ecologisch als het thema Governance. Onze derde positie op het thema Sociaal toont aan dat we onze inspanningen op meerdere fronten serieus nemen.Deze erkenning is een bevestiging van onze inspanningen om een leidende rol te spelen in het bevorderen van duurzaamheid binnen onze sector. Bij Visser & Visser begrijpen we dat duurzaamheid verder gaat dan het milieu; het omvat ook sociale verantwoordelijkheid en goed bestuur. We streven ernaar om een duurzame onderneming te zijn die niet alleen economische waarde creëert, maar ook actief bijdraagt aan een betere wereld. Bij Visser & Visser blijven we ons verder inzetten voor het continu verbeteren van onze eigen duurzaamheidsprestaties en die van onze klanten, en  moedigen we anderen in onze sector aan om hetzelfde te doen.

Organisaties in de categorie Accountancy & advocatuur

Tabel

Voor meer informatie over het beleid van Visser & Visser rondom duurzaamheid en de initiatieven die hieruit voortvloeien, bezoek onze pagina over duurzaamheid. De complete lijst van de SD400 in de categorie Accountancy is te vinden op de website van MT/Sprout.