Visser & Visser lanceert platform voor ondernemerschap!

vrijdag 19 april 2024

Ondernemers worden continu geconfronteerd met dilemma’s. Investeren of consolideren? Automatiseren of outsourcen? Verduurzamen of digitaliseren? Dat vraagt om keuzes met een doordachte onderbouwing. Om richting te bepalen en vervolgens koers te houden, is volgens Visser & Visser een holistische blik nodig. Het gaat om de ondernemer én de onderneming. Het gaat over persoonlijk leiderschap én teamontwikkeling. Over strategische keuzes én de realisatie daarvan.  

“Als je een vertrouwensband hebt met de klant zoals wij die hebben, worden ook andere behoeften bespreekbaar. Daar moet je als kantoor dan wel in kunnen voorzien. Daarom zijn we ons ook gaan toeleggen op andere capaciteiten dan rapportages en verslaglegging en lanceren we het platform voor ondernemerschap, waarvan de meerwaarde ligt in de soft skills, zoals coaching, assessment en leiderschap- en ontwikkelingsadvies. Door een brede set van kennis en diensten te bundelen, zorgt Visser & Visser ervoor dat ondernemers en hun ondernemingen altijd vooruit komen.” – Jaco Slingerland, CEO van Visser & Visser.

Wij doen er alles aan om ondernemers en ondernemingen te ondersteunen, te begeleiden en uit te dagen in het maken van keuzes. Met cijfers als bron van inzicht, aangevuld met programma’s voor persoonlijk leiderschap, teams en organisatiestrategie. Alles om ondernemers en hun ondernemingen vooruit te brengen. Dat doen we op ons platform voor ondernemerschap.

Platform voor ondernemerschap

Op het platform staan ondernemers en hun ondernemingen centraal. Daaromheen bieden we drie elementen om hen altijd vooruit te helpen. Het basiselement van het platform gaat over inzicht en overzicht om financiële en fiscale vraagstukken mee op te lossen en uit te voeren, gezien dat de basis is waar we mee gestart zijn. Omdat we geloven dat er in de zachte kant van organisaties vaak nog veel potentieel zit, zoomt het tweede onderdeel in op persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Het derde onderdeel gaat over het maken en uitvoeren van strategische keuzes. Zo voorziet het platform voor ondernemerschap in een integrale dienstverlening die helpt bij groei in onder andere omvang, resultaat, kwaliteit of op persoonlijk vlak.

Academy met inspiratie

Met 'Altijd vooruit' als kapstok willen wij ondernemers onderdeel laten zijn van het platform. Daarom introduceren we ook een Visser & Visser Academy, speciaal voor klanten. Deze academy biedt trainingen, cursussen, workshops en andere vormen van lesmateriaal en inspiratie.