13,8% omzetgroei voor Visser & Visser in 2023

maandag 03 juni 2024

Vandaag hebben wij ons transparantieverslag gepubliceerd. Dit verslag heeft als doel een transparant beeld te geven van de organisatie, het kwaliteitsbeleid en het kwaliteitsbeheersings-systeem. Het afgelopen jaar heeft Visser & Visser opnieuw positieve resultaten behaald. De totale omzet is gestegen met 13,8% naar 49,8 miljoen euro, wat een voortzetting is van de constante groei die de organisatie al jarenlang laat zien. Met name de discipline Audit & Assurance heeft een opmerkelijke groei van 18,7% gerealiseerd in 2023.  

“Binnen Visser & Visser staat kwaliteit hoog op de agenda. Het vormt een van de belangrijkste uitgangspunten in ons beleid”
– Jaco Slingerland

Het jaar 2023 stond voor Visser & Visser in het teken van vernieuwing en uitbreiding van dienstverlening: een nieuwe vestiging in Zwolle, het opzetten van de Branchegroep Agro en vernieuwing door uitbreiding met consultancyactiviteiten. “Binnen Visser & Visser staat kwaliteit hoog op de agenda. Het vormt een van de belangrijkste uitgangspunten in ons beleid”, aldus Jaco Slingerland. “We ontwikkelen ons naar een toonaangevend platform voor ondernemerschap, om onze cliënten te bedienen bij financiële en fiscale vraagstukken, maar ook bij complexe uitdagingen op gebied van data en IT, duurzaamheid en strategie. In 2024 geven we verder uitvoering aan onze strategische koers en de implementatie van de nieuwe consultancydienstverlening die we hebben toegevoegd aan ons dienstenpakket. Ook staan de thema’s duurzaamheid en AI hoog op de agenda.”

Meer nieuws