Marathon met een missie: Visser & Visser wandelt recordbedrag voor MAF!

donderdag 06 juni 2024

Op 1 juni 2024 hebben de collega's van Visser & Visser met groot enthousiasme de Kustmarathon Zeeland gewandeld. De uitdagende route van 42.195 meter langs de kustlijn bood niet alleen een sportieve uitdaging maar ook veel gezelligheid. Een mooi initiatief dus dat zowel de deelnemers als de gesteunde organisatie ten goede komt.

Jaco van der Pligt, initiatiefnemer, kijkt enthousiast terug. "Een prachtige route, gezellig met collega's en dan tegelijkertijd ook nog een goed doel steunen... een perfecte dag!" Collega Lenny Hoogerbrug heeft de gehele dag paraat gestaan alles in goede banen te leiden met koffiepunten, lunch en leuke medailles bij de afsluiting. "Zo’n dag geeft enorme verbinding tussen collega’s onderling en wandelen is ook nog eens gezond."

Deze sponsoractie is georganiseerd om MAF Nederland te steunen, een organisatie die zich inzet voor medische en humanitaire hulp in afgelegen gebieden. Dankzij de inspanningen van de deelnemers is een bedrag van € 10.350 opgehaald, een bedrag dat verdubbeld wordt door Visser & Visser.