Expertise | Specialisme

Advocatuur

Als advocaat wilt u uw cliënten alle aandacht geven die ze nodig hebben. Aandacht, die u zelf als advocaat ook verdient in het ondernemen! Wanneer u een advocatenkantoor gaat starten, maar ook wanneer u leidinggeeft aan een kantoor met meerdere advocaten. Juist daarom heeft Visser & Visser een branchegroep voor advocaten. “Wat voegt dat toe?”, denkt u dan. Dat vertellen we u graag!

Kennis van de advocatuurbranche

Onze branchegroep advocatuur bestaat uit accountants, fiscalisten, HRM-adviseurs, BTW specialisten en ICT-ers. Zo helpen we u bij het oplossen van allerlei vraagstukken. Vraagstukken waar u als advocaat in het ondernemerschap mee te maken hebt. Zo adviseren we u onder andere wanneer u uw eigen advocatenkantoor gaat starten, maar ook bij het vinden van specialistische advocatensoftware en bij de administratie en boekhouding van uw advocatenkantoor. Ons team staat voor u klaar!

Beginnende én gevestigde advocatenkantoren

Tot onze klantenkring behoren advocaten die net een eigen praktijk hebben opgestart. Maar ook kantoren die al jaren gevestigd zijn en met meerdere partners leiding geven aan tientallen medewerkers. Advocatenantoren die in allerlei rechtsgebieden actief zijn. Aantrekkelijk voor u, omdat we u daardoor kunnen vertellen hoe uw kantoor het doet ten opzichte van andere kantoren.

Netwerk in de advocatuur

Visser & Visser werkt samen met spelers in de advocatuurbranche. Denk daarbij aan banken, leveranciers van advocatensoftware en diverse adviseurs. Dankzij dit netwerk zijn wij in staat om u snel en adequaat te helpen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!


Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}

We zijn de beste,
en dat doen we samen.