Expertise | Specialisme

Advocatuur

Als advocaat wilt u uw cliënten alle aandacht geven die ze nodig hebben. Aandacht, die u zelf als advocaat ook verdient in het ondernemen! Bij het opstarten van uw kantoor, maar ook bij het geven van leiding aan een kantoor met meerdere advocaten. Juist daarom heeft Visser & Visser een branchegroep voor advocaten. Wat voegt dat toe denkt u dan. Dat vertellen we u graag! 

 • Kennis van de branche 

  Onze branchegroep bestaat uit accountants, fiscalisten, HRM-adviseurs, BTW specialisten en ICT-ers. Zo helpen we u bij het oplossen van allerlei vraagstukken. Vraagstukken waar u als advocaat in het ondernemerschap mee te maken hebt. Ons team staat voor u klaar! 

 • Klantenkring 

  Tot onze klantenkring behoren advocaten die net een eigen praktijk hebben opgestart. Maar ook kantoren die al jaren gevestigd zijn en met meerdere partners leiding geven aan tientallen medewerkers. Kantoren die in allerlei rechtsgebieden actief zijn. Aantrekkelijk voor u, omdat we daardoor kunnen vertellen hoe uw kantoor het doet ten opzichte van andere kantoren. 

 • Netwerk 

  Visser & Visser werkt samen met spelers in de advocatuurbranche. Denk daarbij aan banken, leveranciers van software en diverse adviseurs. Dankzij dit netwerk zijn wij in staat om u snel en adequaat te helpen. 

Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
 • Icon Copy 3 Professioneel advies
 • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
 • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur