Privacywetgeving

AVG-advies

De Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG) heeft inmiddels naamsbekendheid verworven. Bescherming van privacy krijgt steeds meer de aandacht van organisaties. Om dit te bereiken hebben organisaties aanpassingen gedaan in hun bedrijfsprocessen en IT-systemen.


Voldoen aan de AVG?

Het voldoen aan de AVG is geen eenmalige actie. Het is ook geen juridisch checklist die afgevinkt moet worden. Bescherming van de privacy is een mindset. Het is een doorgaand proces. Daarom vraagt het voldoen aan de AVG de continue aandacht van organisaties .


Werkbare oplossingen

Ziet u nog uitdagingen om de AVG in uw organisatie ingebed te krijgen? Bijvoorbeeld omdat het nog onduidelijk is wat de AVG van u vraagt of waar u moet beginnen? Of wilt u een kritische blik van buiten om er zeker van te zijn dat u voldoende heeft gedaan? De AVG-specialisten van Visser & Visser helpen u graag daarbij. Door een unieke combinatie van kennis van de AVG-wetgeving, bedrijfsprocessen én IT-systemen krijgt u advies over een breed terrein. Ons doel is u te helpen de privacy van uw klanten, medewerkers en relaties te beschermen door werkbare oplossingen en praktische tips te bieden.


AVG van a tot z

Elk organisatie is uniek en heeft andere uitdagingen op het gebied van privacybescherming. Daarom kunt u van Visser & Visser advies en begeleiding op maat verwachten. Dat varieert van een nulmeting tot het volledig uit handen nemen van de implementatie, zoals het opzetten van een verwerkingsregister en datalekregister. Ook denken wij mee in het bewust maken en informeren van uw medewerkers. Kortom, wij maken het voor u een stuk makkelijker!


Aanspreekpunt

Tina Tsang-Fong MSc RA CISA

IT Auditor & Advisor Mail Tina Tsang-Fong

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur