Heeft u als particulier zonnepanelen gekocht? Dan heeft u recht op teruggaaf van de betaalde btw! Deze teruggaaf loopt bij een gemiddeld systeem al snel op tot een bedrag van € 800 tot € 1.000! Visser & Visser Belastingadviseurs regelt dit volledig voor u! Dit bespaart u administratieve rompslomp en biedt u tevens zekerheid over de teruggaaf van de betaalde btw.

Tijdelijk registreren bij de Belastingdienst

Als u de betaalde btw op de aanschaf van de zonnepanelen niet terug wilt ontvangen hoeft u niets te doen. Wij adviseren u echter geen geld te laten liggen. Door u in het jaar van aanschaf te registreren als btw-ondernemer krijgt u de btw op de aanschaf terug. Omdat het af te dragen bedrag in latere jaren ruim onder de grens van de kleineondernemersregeling (KOR) blijft, hoeft u in latere jaren niets af te dragen. Sterker nog, u kunt zich direct weer afmelden, zodat u verder geen btw-aangiften meer hoeft in te dienen. Natuurlijk betekent dit dat er administratief een aantal zaken geregeld moeten worden. Wij kunnen dit volledig voor u verzorgen. Wij melden u aan als btw-ondernemer, wij verzorgen uw btw-aangiften en regelen voor u in het volgende jaar weer uw afmelding.

Zonder zorgen

Wij regelen dit hele traject voor u voor een totaalprijs van € 195,- exclusief btw. Zo ontvangt u zonder zorgen uw btw terug!

Download hier het aanvraagformulier.
Heeft u vragen? Stuur dan een email naar zonnepanelen@visser-visser.nl.

Vragen en antwoorden

Bekijk hier een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}

We zijn de beste,
en dat doen we samen.