AVG-advies

De Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG) heeft inmiddels naamsbekendheid verworven. Bescherming van privacy krijgt steeds meer de aandacht van organisaties. Om dit te bereiken hebben organisaties aanpassingen gedaan in hun bedrijfsprocessen en IT-systemen.

Voldoen aan de AVG?

Het voldoen aan de AVG is geen eenmalige actie. Het is ook geen juridisch checklist die afgevinkt moet worden. Bescherming van de privacy is een mindset. Het is een doorgaand proces. Daarom vraagt het voldoen aan de AVG de continue aandacht van organisaties.

Werkbare oplossingen

Zie je nog uitdagingen om de AVG in je organisatie ingebed te krijgen? Bijvoorbeeld omdat het nog onduidelijk is wat de AVG van je vraagt of waar je moet beginnen? Of wil je een kritische blik van buiten om er zeker van te zijn dat je voldoende hebt gedaan? De AVG-specialisten van Visser & Visser helpen je graag daarbij. Door een unieke combinatie van kennis van de AVG-wetgeving, bedrijfsprocessen én IT-systemen krijg je advies over een breed terrein. Ons doel is je te helpen de privacy van jouw klanten, medewerkers en relaties te beschermen door werkbare oplossingen en praktische tips te bieden.

AVG van a tot z

Elk organisatie is uniek en heeft andere uitdagingen op het gebied van privacybescherming. Daarom kun je van Visser & Visser advies en begeleiding op maat verwachten. Dat varieert van een nulmeting tot het volledig uit handen nemen van de implementatie, zoals het opzetten van een verwerkingsregister en datalekregister. Ook denken wij mee in het bewust maken en informeren van je medewerkers. Kortom, wij maken het voor jou een stuk makkelijker!

Hoe kan Tina jou helpen?

Tina Tsang-Fong
Senior IT auditor
+31 641 547 754