Jouw accountant in Gorinchem

Voor een betrokken accountant of belastingadviseur in Gorinchem en omstreken ben je bij Visser & Visser aan het juiste adres. Onze accountants en belastingadviseurs zijn ervaren professionals die je niet alleen voorzien van cijfers, maar ook van advies. Daar zit onze meerwaarde in. We signaleren proactief kansen en staan naast je als ondernemer. Altijd vooruit!

Jouw accountant in Gorinchem

Onze meerwaarde: samenwerking pur sang

Onze accountants in Gorinchem geven jou informatie waarmee jij je onderneming kunt (bij)sturen. Maar bij Visser & Visser krijg je meer dan alleen de gevraagde cijfers. Wij voorzien je van advies op strategisch niveau en fiscaal gebied. Op deze manier helpen wij jou om winstgevender te worden. Dit doen wij niet op afstand, maar naast jou: we gaan vanuit ons accountantskantoor in Gorinchem voor een optimale samenwerking waarbij we gezamenlijk streven naar actueel inzicht en innovatie. Zo maken we de verbinding tussen mens en data, want vernieuwing in uw onderneming brengt ons vooruit.

Totaaladvies voor ondernemingen

Middels een actueel dashboard wordt jouw financiële situatie helder en grafisch weergeven. Hierdoor kun je in één oogopslag zien hoe jouw onderneming ervoor staat, waar je ook bent. Maar nog belangrijker dan de cijfers van vandaag de dag, zijn uiteraard de cijfers van morgen. Waar wil je heen met je bedrijf? En wat zijn jouw toekomstdromen privé? Ook voor totaaladvies rondom jouw bedrijfsstrategie denken wij met je mee. Zo hebben we veel ervaring met familiebedrijven, overnames, uitbreidingen, organisatorische veranderingen en inkomensvoorzieningen voor later. Onze accountants in Gorinchem staan voor je klaar als sparringpartner. Een persoonlijke coach op het gebied van bedrijfsadvies, gewoon vanuit ons accountantskantoor in Gorinchem.

Onze aanspreekpunten van vestiging Gorinchem

Met een groot team van specialisten staan wij voor je klaar. Maak alvast kennis met een aantal van onze specialisten in Gorinchem.

Aanspreekpunt
Wils van Dam
Senior Adviseur
Aanspreekpunt
Harro de Haan AA RB FFP
Accountant
Aanspreekpunt
Wim Pietjouw
Director belastingadviseurs
Aanspreekpunt
Leonie Vermeulen
Relatiemanager
Aanspreekpunt
Ralph Mulckhuijse
Belastingadviseur
Aanspreekpunt
Maurits Stuut
Relatiemanager
Aanspreekpunt
Léon Op de Coul
Partner Arpentus

Accountantskantoor met maatwerk

Onze accountants en belastingadviseurs in Gorinchem kijken samen met jou vooruit, zowel op zakelijk vlak als op het privégebied. En omdat elke onderneming uniek is bieden wij een maatwerkoplossing aan. Wij geven jou doordacht en duidelijk belastingadvies voor jouw onderneming in Gorinchem. Hierdoor ontstaan oplossingen waarmee jij geld kunt besparen.

Onze accountants zijn financieel specialisten

Als ondernemer in Midden-Nederland weet je dat je te maken kunt hebben met financieel en/of juridisch ingewikkelde zaken. Onze accountants en belastingadviseurs in Gorinchem zijn financieel specialisten die goed thuis zijn in de fiscale en juridische optimalisatie van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Daarnaast weten onze accountants en belastingadviseurs alles van bedrijfsopvolging en -overname.

Accountant Gorinchem: een greep uit onze diensten

Visser & Visser heeft een breed aanbod aan diensten. Daarnaast kijken we mee met jouw onderneming in Midden-Nederland en zijn we flexibel. Bekijk hier een greep uit onze diensten. Heb je een specifieke vraag of kwestie? Neem contact op met onze accountant in Gorinchem.

Zoekt u een accountant of belastingadviseur in Gorinchem?

Is jouw bedrijf gevestigd in Gorinchem en omgeving? Of woon je in Gorinchem en heb je vragen of advies nodig? Wil je kennismaken met één van onze accountants in Midden-Nederland? Vanuit ons accountantskantoor aan de Einsteinstraat 2 in Gorinchem zijn we je graag van dienst. Van half negen tot vijf uur kun je ons bereiken voor belastingadvies en andere accountancy-vragen.

Zoek je een accountant of belastingadviseur voor je bedrijf in de omgeving van Gorinchem zoals in Nieuwegein, Houten, Zaltbommel, Werkendam, Sliedrecht of Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op. Wij helpen ondernemers uit de regio graag groeien en met onze kennis en ervaring zijn we jou graag van dienst. Visser & Visser beschikt over accountantskantoren in heel Nederland.

Hoe kunnen wij jou vooruit helpen?

Einsteinstraat 2
4207 HW Gorinchem

+31(0) 883377200
gorinchem@visser-visser.nl

Bereikbaarheid:
ma t/m vr : 8.30 - 17.00 uur

Wils van Dam
Senior Adviseur
+31 653 338 184

Over Visser & Visser

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 450 specialisten binnen verschillende vakgebieden. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij jou uit de regio.

Vanuit het platform voor ondernemerschap helpt en adviseert Visser & Visser ondernemers bij alle onderdelen van de ontwikkeling en uitvoering van een bedrijfsstrategie.