Voor al uw investeringen

Financiering

Overweegt u te investeren? Zoals de aankoop van (commercieel) vastgoed, een nieuwe productielijn voor uw bedrijf of de uitbreiding van uw voorraad? Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken naar een gepaste financiering voor elk investeringsvraagstuk.

 

Financieringsplan

De tijd dat u eenvoudig bij uw bank kon aankloppen voor een krediet of lening is voorbij. Financiering vraagt om professionele begeleiding. Onze specialisten verdiepen zich in uw investeringsvraagstuk en stellen samen met u een financieringsplan op. Offertes van een mogelijke financiering toetsen we op kwaliteit: zijn de tarieven betrouwbaar? Hoe zijn zekerheden geregeld? Zijn de financiële en juridische voorwaarden goed? Wij zoeken creatieve oplossingen, toetsen de haalbaarheid van uw ambities en zorgen dat u als ondernemer met de juiste financiering verder kunt.

 

Financieren is samenwerken

U zoekt naar een financiering voor uw investeringsvraagstuk, wij vinden een passend advies in samenwerking met onze partners. Visser & Visser heeft een goede naam in de bankierswereld, bij het MKB en in de corporate markt. We onderhouden nauwe relaties met ons netwerk van investeerders, notarissen, taxateurs en advocaten. Zo blijven we goed op de hoogte van veranderingen in financieringsland. Daar plukt u als ondernemer de vruchten van.

 

Alternatieve financiering

Heeft u ook wel eens gedacht aan crowdfunding of gestapeld financieren? Financiering betekent veel meer dan alleen naar de bank gaan. Onze specialisten weten precies welke financieringsmogelijkheden er zijn. Wij hebben kennis van alternatieve financieringsvormen en stellen zo de optimale bedrijfsfinanciering voor u samen.

Financieringen

0
Bedrijven gefinancierd

Hoeveelheid

0
Miljoen gefinancierd

Lees onze blogs

Laat u inspireren door onze financiële en fiscale kennis

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur