Jouw belastingadviseur in Gorinchem

Zoek je een betrokken belastingadviseur voor jouw onderneming in Gorinchem? Onze belastingadviseurs verzorgen jouw aangiftes, maar kunnen ook met jou meedenken op strategisch niveau zodat jouw onderneming fiscaal optimaal presteert. Wil je weten hoe Visser & Visser jou kan helpen groeien? Wij denken graag met je mee en staan als sparringpartner naast je.

Belastingadviseur Gorinchem

Belastingadviseur in Gorinchem

Bij Visser & Visser Gorinchem werken accountants en belastingadviseurs die betrokken en efficiënt te werk gaan. Zo kun je bij ons terecht voor jouw aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en schenk- en/of erfbelasting. Maar ben je op zoek naar een partner die met jou meedenkt en totaaladvies geeft op het gebied van bedrijfsstrategie? Ook dan staan onze belastingsadviseurs voor je klaar. Daarnaast maken onze accountants en belastingadviseurs in regio Gorinchem maximaal gebruik van de faciliteiten die door de wetgeving geboden worden. Hierdoor ontstaan oplossingen waarmee je geld kunt besparen. En dat alles helder uitgelegd in een professioneel en inzichtelijk dashboard.

Fiscale en juridische specialisten

Voor sommige vraagstukken is specialistische kennis nodig. Onze belastingadviseurs in Gorinchem zijn uitstekend thuis in fiscaal en juridisch complexe vraagstukken en kunnen jouw positie als directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering) helpen versterken. Ook op het gebied van bedrijfsopvolging hebben wij voldoende kennis en ervaring in huis. Vaak is het belangrijk om tijdig te anticiperen in dit soort situaties om het proces soepel te laten verlopen. En daarmee loopt niet alleen het proces sneller, maar bespaar je ook veel geld. Heb je advies nodig op dit gebied? Neem dan contact op met ons accountantskantoor in Gorinchem.

Kennismaken met een belastingadviseur in Gorinchem?

Als jouw bedrijf in de regio Gorinchem is gevestigd en je hebt belastingadvies nodig, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons pand aan de Einsteinstraat 2 in Gorinchem helpen wij ondernemers groeien met hun onderneming. Ook als je niet in Gorinchem onderneemt, maar gevestigd bent in de regio Drechtsteden kunnen wij jou adviseren. Van half negen tot vijf kun je ons bereiken voor belastingadvies en accountancyvragen. Je bent van harte welkom op ons accountantskantoor in Gorinchem!

Niet alleen dé belastingadviseur in Gorinchem!

Visser & Visser is een adviesorganisatie bestaande uit ruim 450 specialisten die ieder vanuit hun eigen expertise je helpen jouw onderneming verder te brengen. Omdat wij graag dichtbij onze opdrachtgevers staan hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij jou uit de regio.

Belastingadviseur Gorinchem

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

Einsteinstraat 2, 4207 HW Gorinchem

+31(0) 883377200
gorinchem@visser-visser.nl

Bereikbaarheid:
ma t/m vr : 8.30 - 17.00 uur

Wils van Dam
Senior Adviseur
+31 653 338 184