Jouw belastingadviseur in Dordrecht

Ben je op zoek naar belastingadvies op maat? Onze belastingadviseur in Dordrecht verzorgt graag jouw aangiftes, maar geeft je ook doordachte en duidelijke belastingadviezen voor jouw onderneming in Dordrecht en omgeving. Als betrokken sparringpartner staan wij naast je als ondernemer. Want samen komen we verder!

Belastingadvies Dordrecht

Belastingadviseur in Dordrecht

Onze belastingadviseurs in Dordrecht hebben ervaring met de fiscale en juridische optimalisatie van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Daarnaast heeft ons team in Dordrecht veel kennis van bedrijfsopvolging en -overname. Deze ingrijpende processen lopen in de praktijk veel soepeler als er fiscaal tijdig geanticipeerd is. Het proces loopt dan niet alleen sneller, maar bespaart je ook veel geld.

Belastingadvies op maat

Wij geven graag op jouw bedrijf toegespitst advies over de meest optimale fiscale situatie. Daarom gaat onze belastingconsulent in Dordrecht deskundig en efficiënt te werk. Wij bieden doordacht en duidelijk advies voor jouw onderneming in Zuid-Holland. Daarbij maken onze accountants en belastingadviseurs in Dordrecht maximaal gebruik van de faciliteiten die door de wetgeving geboden worden.

Vooruitstrevend bedrijfsadvies

Een bedrijfsovername? Uitbreiding? Of overdracht? Ook over de toekomstvisie van jouw onderneming denken we mee. Het is belangrijk om stil te staan bij de toekomst van jouw bedrijf, maar ook bij jouw persoonlijke financiële situatie wanneer je bijvoorbeeld met pensioen gaat. Een bedrijfsstrategie op de lange termijn kan lastig te realiseren zijn, maar met hulp van uw persoonlijke belastingconsulent van de Visser & Visser vestiging in Dordrecht komt dit helemaal goed. In een actueel dashboard analyseren en controleren we de cijfers van vandaag om te kunnen anticiperen op de dag van morgen.

Kennismaken met onze belastingadviseur in Dordrecht?

Woon je in Dordrecht of is jouw bedrijf gevestigd in Dordrecht en heb je belastingadvies nodig? Of heb je vragen en wil je kennismaken met onze belastingadviseur in Dordrecht? Vanuit ons pand aan de Amstelwijckweg 15 in Dordrecht werken wij voor ondernemers in Zuid-Holland. Van half negen tot vijf zijn wij bereikbaar voor belastingadvies en andere accountancy-vragen.

Belastingadviseur voor de regio Dordrecht

Ook als je een belastingadviseur zoekt voor jouw bedrijf in Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam, Werkendam of Hendrik-Ido-Ambacht bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Wij helpen ondernemers uit de regio van Dordrecht graag groeien.

Niet alleen dé belastingadviseur in Dordrecht!

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 450 specialisten die ieder vanuit hun eigen expertise jou helpen jouw onderneming verder te brengen. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij jou uit de regio.

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Postbus 126, 3300 AC Dordrecht

+31(0) 883377200
dordrecht@visser-visser.nl

Bereikbaarheid:
ma t/m vr: 8.30 - 17.00 uur

Henri van de Ree MSc RA
Accountant
+31 625 437 011