Bent u op zoek naar belastingadvies op maat? Onze belastingadviseur in Dordrecht verzorgt graag uw aangiftes, maar geeft u ook doordachte en duidelijke belastingadviezen voor uw onderneming in Dordrecht en omgeving. Als betrokken sparringpartner staan wij naast u als ondernemer. Want samen komen we verder!  

Contact opnemen

Belastingadviseur in Dordrecht

Onze belastingadviseurs in Dordrecht hebben ervaring met de fiscale en juridische optimalisatie van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Daarnaast heeft ons team in Dordrecht veel kennis van bedrijfsopvolging en -overname. Deze ingrijpende processen lopen in de praktijk veel soepeler als er fiscaal tijdig geanticipeerd is. Het proces loopt dan niet alleen sneller, maar bespaart u ook veel geld.

Belastingadvies op maat

Wij geven graag op uw bedrijf toegespitst advies over de meest optimale fiscale situatie. Daarom gaat onze belastingconsulent in Dordrecht deskundig en efficiënt te werk. Wij bieden doordacht en duidelijk advies voor uw onderneming in Zuid-Holland. Daarbij maken onze accountants en belastingadviseurs in Dordrecht maximaal gebruik van de faciliteiten die door de wetgeving geboden worden. 

Belastingadviseur Dordrecht Visser & Visser

Vooruitstrevend bedrijfsadvies

Een bedrijfsovername? Uitbreiding? Of overdracht? Ook over de toekomstvisie van uw onderneming denken we mee. Het is belangrijk om stil te staan bij de toekomst van uw bedrijf, maar ook bij uw persoonlijke financiële situatie wanneer u bijvoorbeeld met pensioen gaat. Een bedrijfsstrategie op de lange termijn kan lastig te realiseren zijn, maar met hulp van uw persoonlijke belastingconsulent van de Visser & Visser vestiging in Dordrecht komt dit helemaal goed. In een actueel dashboard analyseren en controleren we de cijfers van vandaag om te kunnen anticiperen op de dag van morgen. 

Kennismaken met onze belastingadviseur in Dordrecht?

Woont u in Dordrecht of is uw bedrijf gevestigd in Dordrecht en heeft u belastingadvies nodig? Of heeft u vragen en wilt u kennismaken met onze belastingadviseur in Dordrecht? Vanuit ons pand aan de Amstelwijckweg 15 in Dordrecht werken wij voor ondernemers in Zuid-Holland. Van half negen tot vijf zijn wij bereikbaar voor belastingadvies en andere accountancy-vragen. 

Vestiging Dordrecht Visser & Visser

Belastingadviseur voor de regio Dordrecht

Ook als u een belastingadviseur zoekt voor uw bedrijf in Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam, Werkendam of Hendrik-Ido-Ambacht bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Wij helpen ondernemers uit de regio van Dordrecht graag groeien. 

Contact kantoor Dordrecht

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Niet alleen dé belastingadviseur in Dordrecht! 

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 400 specialisten die ieder vanuit hun eigen expertise u helpen uw onderneming verder te brengen. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij u uit de regio. Naast belastingadviseur Dordrecht vind u uw financiële partner oa in: Belastingadviseur Amsterdam, Belastingadviseur ApeldoornBelastingadviseur Goes, Belastingadviseur Gouda, Belastingadviseur Rotterdam.

Adres
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht

Telefoonnummer
+31 (0) 883377200

E-mailadres
dordrecht@visser-visser.nl

Bereikbaarheid
ma - vr : 08.30 - 17.00

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur