Jouw accountant in Dordrecht

Ben je op zoek naar een betrokken accountant in Dordrecht? De ervaren accountants en financieel adviseurs van Visser & Visser kijken samen met jou naar de cijfers en voorzien jou van advies op maat. Ons team in Dordrecht houdt daarnaast het resultaat van jouw onderneming voor ogen, signaleert proactief kansen, spart met je mee over jouw totale bedrijfsstrategie en staat naast je als ondernemer.

Jouw accountant in Dordrecht

Onze accountancydiensten

Onze accountants en belastingconsulenten in Dordrecht bieden vele diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan het inboeken van administratie, maar ook het geven van strategische adviezen en belastingadvies. Wij stellen ons altijd flexibel op zodat jij alle zaken waar je zelf de tijd of kennis niet voor hebt, met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Wij weten dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden wij altijd een maatwerkoplossing aan en houden we het beste resultaat voor jouw onderneming voor ogen. Innovatie is een belangrijk kernpunt. Bij Visser & Visser geloven we dat innovatie onze gezamenlijke kracht is bij een optimale samenwerking. Samen met de professionals van onze vestiging in Dordrecht ontdek je hoe de verbinding tussen mens en data jouw werk stukken efficiënter en succesvoller kan maken.

Diensten van ons accountantskantoor in Dordrecht

Bekijk hier het aanbod van onze diensten. Heb je een specifieke vraag of kwestie? Neem dan contact op met onze belastingconsulent of accountant in Dordrecht.

Financieel advies én strategisch advies

Onze meerwaarde zit in het geven van advies bij de cijfers. En daarom geven wij bij Visser & Visser meer dan alleen de gevraagde cijfers. Onze accountants in Dordrecht voorzien je van de juiste cijfers, maar ook van advies om jouw Zuid-Hollandse onderneming (bij) te sturen op strategisch niveau. Als ondernemer sta je er namelijk niet alleen voor. Wij begrijpen jouw financiële en organisatorische bedrijfssituatie en helpen je op een vooruitstrevende manier verder.

De cijfers van vandaag de dag zijn van belang, maar ook de toekomst van jouw onderneming verdient aandacht. Als uw sparringpartner denken wij met je mee over de uitbreiding, een bedrijfsoverdracht, inkomensvoorziening voor later en meer strategische thema's. Dankzij onze ruime ervaring met gelijksoortige bedrijven, branches en situaties voorzien onze accountants in Dordrecht jou van een gedegen financieel advies.

Strategisch advies accountant Dordrecht

Vooruitstrevend dashboard met actuele inzichten

Onze financieel adviseurs en accountants in Dordrecht werken met de meest moderne automatiseringsproducten. Op deze manier kunnen we aan de hand van onze eigen IT-producten monitoren hoe jouw onderneming ervoor staat. Dankzij een duidelijk en grafisch dashboard kun je waar en wanneer je ook bent in één oogopslag zien hoe jouw onderneming er financieel voor staat. Zo kunnen we samen de kansen vroegtijdig signaleren. Proactief te werk gaan, noemen we dat!

Financieel advies vanuit Dordrecht

Zowel op zakelijk vlak als op privégebied staan onze accountants in Dordrecht naast jou. We kijken samen met jou vooruit. Daarnaast zijn we niet bang om ook met een andere, vernieuwende blik te kijken. Vanuit ons accountantskantoor in Dordrecht werken we in de hele regio, zodat we goed weten wat er speelt. Veel ondernemers weten de weg inmiddels te vinden naar Visser & Visser. Ben je benieuwd naar cases van ondernemers uit de regio?

Zoek je een accountant in Dordrecht?

Zoek je een accountant voor jouw bedrijf dat is gevestigd in Dordrecht? Of wil je kennismaken met één van onze accountants, belastingadviseurs of financieel adviseurs in Zuid-Holland? Je bent van harte welkom in ons pand aan de Amstelwijckweg 15 in Dordrecht. Van half negen tot vijf kun je ons bereiken voor belastingadvies en accountancyvragen.

Ook wanneer je een accountant of belastingadviseur zoekt voor jouw bedrijf in de Hoeksche Waard, op Voorne-Putten of in Rotterdam Rijnmond staan wij voor je klaar. Zo werken we bijvoorbeeld als accountant in Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam, Werkendam en Hendrik-Ido-Ambacht. Wij helpen ondernemers uit de regio graag groeien. Visser & Visser beschikt over accountantskantoren in heel Nederland.

Onze accountants en belastingadviseurs staan voor je klaar

Onze accountants en belastingadviseurs in Dordrecht staan voor je klaar om je verder te helpen jouw onderneming te laten groeien. Wij voorzien je graag van de juiste cijfers met advies op maat. Wij zijn je graag van dienst met onze specialistische kennis en jarenlange ervaring. Kom gerust langs bij ons accountantskantoor in Dordrecht!

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Postbus 126, 3300 AC Dordrecht

+31(0) 883377200
dordrecht@visser-visser.nl

Bereikbaarheid:
ma t/m vr: 8.30 - 17.00 uur

Henri van de Ree MSc RA
Accountant
+31 625 437 011
Over Visser & Visser

Over Visser & Visser

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 450 specialisten binnen verschillende vakgebieden. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij jou uit de regio.

Vanuit het platform voor ondernemerschap helpt en adviseert Visser & Visser ondernemers bij alle onderdelen van de ontwikkeling en uitvoering van een bedrijfsstrategie.