Branchegroep Agri

Ik wil grip op mijn administratie en real-time inzicht

Als ondernemer in de agrarische sector wilt u inzicht in uw cijfers. Wij helpen uw administratie te digitaliseren, zodat u op elk moment weet hoe uw onderneming ervoor staat. Natuurlijk ontvangt u jaarlijks de jaarrekening en de aangifte, maar dat is terugkijken naar het verleden. Veel interessanter is het om real-time inzicht te hebben in uw cijfers; open de app en zie uw resultaat tot op de dag van vandaag.

 

Tax Innovator

We snappen dat dit een andere manier van boekhouden is dan u wellicht gewend bent. Uiteraard kunnen wij u daarbij helpen. Niet voor niets won Visser & Visser in 2021 de Tax Innovator Award; het bewijs dat datagedreven advisering en innovatie bij ons hoog op de agenda staan. U kunt dus van ons verwachten dat wij u op basis van de data proactief adviseren, en niet enkel als u er om vraagt.

We zijn vast niet het enige accountantskantoor dat op deze manier werkt, maar met Growteq als IT-businessunit aan onze kant is Visser & Visser een stap verder dan haar concurrenten als het gaat om het benutten van de digitale mogelijkheden. Dat merkt u terug in het inzicht wat u krijgt. Dat geeft rust en vertrouwen bij het maken van bijvoorbeeld een investeringsbeslissing.

Visser & Visser in de praktijk

Ondernemers aan het woord

Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur