Topprestaties vragen om focus

Ik ben medisch specialist

Als medisch specialist bent u belangrijk. U levert topprestaties, wat vraagt om focus! Daarnaast wordt ondernemerschap in de vorm van toenemende managementvaardigheden van u gevraagd. Maar als medisch specialist moet u zich volledig kunnen bezighouden met de zorg van uw patiënten. Visser & Visser doet voor u de rest. Op moderne wijze nemen wij de financiële administratie en fiscale werkzaamheden uit handen. Of u nu op het punt staat toe te treden tot een vakgroep of maatschap of al een gevestigde naam heeft; wij staan graag aan uw zijde.

 

Wat bieden wij u?

 • Ontzorging
  Wij zorgen voor de volledige financiële ontzorging van uw (vaak) besloten vennootschap. Van uw administratie tot jaarrekening en belastingaangifte. Denk hierbij ook aan periodieke telefonische coaching, een persoonlijk gesprek, een backoffice voor al uw vragen, adviesbrieven over relevante onderwerpen en een jaarlijkse, gezamenlijke bespreking en evaluatie. Via ons online dashboard heeft u bovendien actueel inzicht in uw kosten en inkomsten.
 • Kennis van uw branche
  Binnen Visser & Visser hebben wij een Branchegroep Zorg voor medische specialisten. Dit interdisciplinaire team bestaat uit accountants, fiscalisten, HRM-adviseurs, BTW-specialisten en ICT'ers.
 • Groot netwerk met spelers in de branche
  Wij werken samen met brancheverenigingen (FMS), ziekenhuizen en banken. Ook zijn we lid van de Expertgroep Medisch van de Samenwerkende Register Accountants, waardoor onze kennis geborgd is. Juist door het netwerk zijn wij in staat u snel en adequaat bij te staan bij ondernemersvraagstukken en juridische structuur.
 • Specifieke kennis en ervaring
  Elk ziekenhuis is anders en heeft een andere juridische structuur met een transparante of niet-transparante entiteit. Wij hebben ervaring met vakgroepen en maatschappen, al dan niet juridisch vormgegeven. Ook hebben wij ervaring in ingroei- en uitgroeiregelingen.

 

Actualiteiten

Hoe zit het met de actualiteiten op het gebied van 'gebruikelijk loon' voor de medisch specialist? Lees hieronder de special.

Special medisch specialist

Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
 • Icon Copy 3 Professioneel advies
 • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
 • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur