Gezond rendement

Ik ben huisarts

Als huisarts bent u medisch beroepsbeoefenaar en ondernemer. Waarschijnlijk ligt uw focus hierbij op professionele zorg voor uw patiënten. Tegelijkertijd wordt ondernemerschap steeds belangrijker vanwege toenemende werkdruk en schaalvergroting. Een gezond rendement is hierbij uiterst belangrijk. Maar hoe doet uw praktijk het ten opzichte van collega’s?

 

Wat bieden wij u?

 • Digitalisering efficiency in administratie en jaarrapportage
  Ontzorging van uw gehele financiële huishouding via een ICT-slag, waarbij koppelingen worden gelegd tussen uw huisartseninformatiestysteem (Bijvoorbeeld Medicom, Promedico, ) en financiële administratie, waaronder salarisadministratie en bankkoppeling. U krijgt de beschikking over een dashboard met de voornaamste kengetallen, waardoor vergelijking met andere praktijken mogelijk is. Dit dashboard doet tevens dienst als jaarrapport. Een innovatieve kijk op ondernemen! Ook krijgt u de beschikking over een app, waardoor u kostenfacturen op eenvoudige wijze kunt scannen in de administratie. Zo zijn ze in het dashboard zichtbaar. Daarmee is uw praktijk in control door juiste stuurinformatie.
 • Kennis van uw branche
  Binnen Visser & Visser hebben wij een Branchegroep Zorg, waardoor wij kennis hebben van de branche waar u zich als huisarts in bevindt. Wij werken met een interdisciplinair team bestaande uit accountants, fiscalisten, HRM-adviseurs, BTW-specialisten en ICT'ers. We kennen de wetten en regels, de macht van de verzekeraar, de bekostiging en de tarifering.
 • Groot netwerk met spelers in de branche
  Wij werken samen met spelers in uw branche, brancheverenigingen (LHV), banken en projectontwikkelaars. Wij zijn lid van de Expertgroep Medisch van de Samenwerkende Register Accountants, waardoor onze kennis geborgd is. Juist door het netwerk zijn wij in staat om huisartsen snel en adequaat bij te staan bij bijvoorbeeld financieringsvraagstukken.
 • Specifieke kennis en ervaring
  Als totaaladviseur hebben wij specifieke deskundigheid bij de totstandkoming van een gezondheidscentrum. Wij pakken daarin vaak de totale financiële regie en zorgen voor procesondersteuning en financiering. Ook hebben wij specifieke ervaring op het gebied van praktijkoverdracht en -opvolgingsvraagstukken.
 • LVH Huisartsenbeurs
  Visser & Visser Branchegroep zorg is aanwezig op de LHV Huisartsendag. Kijk hier voor meer informatie.

 

Vier speerpunten

Wat zijn de belangrijkste actuele adviesthema’s bij huisartspraktijken? De leden van de SRA-Branche Expertgroep Medisch en vertegenwoordigers van ABN AMRO kwamen gezamenlijk tot vier speerpunten. Bekijk hieronder de special.

Special huisarts

Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
 • Icon Copy 3 Professioneel advies
 • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
 • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur