Groeiende praktijken

Ik ben tandarts

Bent u werkzaam als tandarts? Dan bent u zowel ondernemer als medisch beroepsbeoefenaar. De kans is groot dat uw focus ligt op de professionele zorg voor uw patiënten. Maar ook het ondernemerschap en dan met name leiderschap, wordt steeds belangrijker. Denk aan groeiende praktijken en patiëntenbestanden, meerdere stoelen en verschillende samenwerkingsvormen. Schaalvergroting brengt steeds meer managementtaken met zich mee.

 

Wat bieden wij u?

 • Digitalisering en efficiency in administratie en jaarrapportage
  Door middel van een ICT-slag leggen wij koppelingen tussen uw tandartsinformatiesysteem (bijvoorbeeld Equise of Simplex) en uw financiële administratie, waaronder salarisadministratie en bankkoppeling. U kunt dus rekenen op ontzorging van uw gehele financiële huishouding. Ook krijgen tandartsen beschikking over een eigen dashboard met de voornaamste kengetallen, zodat u de vergelijking met andere praktijken kunt maken. Tegelijkertijd doet dit dashboard dienst als jaarrapport. Een innovatieve kijk op ondernemen! Verder kunt u gebruik maken van een app waarmee kostenfacturen op gemakkelijke wijze kunnen worden gescand in de administratie en daarmee in het dashboard zichtbaar zijn. Daarmee is uw praktijk in control door juiste stuurinformatie.
 • Kennis van uw branche
  Het interdisciplinaire team binnen onze Branchegroep Zorg bestaat uit accountants, fiscalisten, HRM-adviseurs, BTW-specialisten, ICT'ers. Zij zijn bekend met de wetten en regels voor tandartsen, de macht van de verzekeraar, de bekostiging en de tarifering.
 • Groot netwerk met spelers in de branche
  Bij Visser & Visser werken wij samen met spelers in uw branche, brancheverenigingen (KNMT), banken, factoringmaatschappijen, leveranciers van apparatuur, instrumentaria en materiaal en projectontwikkelaars. Ook zijn wij lid van de Expertgroep Medisch van de Samenwerkende Register Accountants. Hierdoor is onze kennis geborgd. Dankzij dit netwerk zijn wij in staat u snel en adequaat bij te staan, bijvoorbeeld bij financieringsvraagstukken.
 • Specifieke kennis en ervaring
  Wij zijn een totaaladviseur voor tandartsen. Dat houdt onder andere in dat wij specifieke deskundigheid bij de totstandkoming van een gezondheidscentrum hebben. Wij pakken daarin vaak de totale financiële regie en zorgen voor procesondersteuning en financiering. Daarnaast hebben wij ervaring op het gebied van praktijkoverdracht en -opvolgingsvraagstukken.
 • Masterclasses
  Jaarlijks houden wij op verschillende plekken in het land masterclasses voor startende en overnemende tandartsen in samenwerking met KNMT, ABN-AMRO, Dentalair en Infomedics.
 • Vanuit Branchegroep Zorg schrijven onze specialisten artikelen voor Dentalinfo. Klik hier om naar de website te gaan.

 

Uitdagingen

Tandartsen komen steeds meer voor uitdagingen te staan. Denk aan de groeiende druk van wet- en regelgeving, zware administratieve lasten en de in sommige regio’s nauwelijks te vinden opvolgers. Hoe kunt u daar mee omgaan?

Special tandarts

Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
 • Icon Copy 3 Professioneel advies
 • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
 • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur