Branchegroep Advocatuur

Ik wil grip op mijn prestaties in de advocatuur

Het werken aan doelen geeft uitdaging. Zo kunt u als advocatenkantoor doelen maken voor het komende jaar. Dan is het leuk om de doelen ook te kunnen monitoren. En te zien hoe het resultaat zich door het jaar ontwikkelt. Ook kan het interessant zijn om eens te weten hoe uw advocatenkantoor het nu eigenlijk doet ten opzichte van andere kantoren.

 

Wat bieden wij u?

  • Inzicht in winst per partner

Waar lekt uw winst gedurende het jaar weg? Hoeveel winst haalt u maandelijks per partner? Met ons online managementdashboard geven wij u periodiek inzicht in actuele cijfers. Zo ziet u met één oogopslag de ontwikkeling van de winst per partner. Voorkom teleurstellingen na afloop van het jaar en stuur tijdig bij. Ook kunt u tussentijds de cijfers fiscaal optimaliseren.

  • Performance per medewerker

Wat draagt iedere medewerker bij aan de winstgevendheid van het advocatenkantoor? Wij helpen u bij het slim inrichten van uw boekhouding, zodat u niet alleen de omzet per medewerker inzichtelijk krijgt, maar ook alle kosten. Zo ziet u met één oogopslag welke bijdrage iedereen levert!

  • Omspanning per partner

Iedere partner heeft een bepaalde omspanningscapaciteit. Dit kan intern discussie geven, maar ook kansen bieden om elkaar aan te moedigen. Wij helpen u bij het interpreteren van uw cijfers en bespreken op welk vlak u kunt optimaliseren.

  • Begroting/norm

Als advocaat bent u benieuwd hoe u het ten opzichte van anderen doet. Hoeveel declarabele uren maken uw medewerkers? Is dat nu goed of kan het beter? Welke norm en uurtarieven heeft u bedacht en moet dit worden bijgesteld? Wij geven u inzicht hoe u het doet ten opzichte van andere kantoren met behulp van beschikbare branche-informatie.

  • Liquiditeit verbeteren

Niet onbelangrijk is de ontwikkeling van uw liquiditeit. Samen nemen we periodiek de liquiditeitspositie door en bespreken waar mogelijkheden zitten om uw liquiditeit te verbeteren.

 

Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur