Branchegroep Advocatuur

Ik wil optimale administratie voor mijn advocatenkantoor

Binnen uw advocatenkantoor is ieder uur kostbaar. Uw tijd moet optimaal ingezet kunnen worden voor uw cliënten. Besteed daarom zo min mogelijk tijd aan interne processen. Door de processen te versimpelen en slim in te richten bespaart u tijd en geld. De optimale administratie voor uw advocatenkantoor helpt u daarbij.

 

Wat bieden wij u?

 

  • Optimalisatie inrichting administratie

Samen starten we met een inventarisatie van de huidige inrichting van uw administratie van uw advocatenkantoor. We bespreken op welke punten tijdsbesparing is te halen. Vervolgens maken we een plan op welke termijn de punten te realiseren zijn.

  • Debiteurenbeheer advocatuur

Veel tijd gaat verloren aan het nabellen of mailen van debiteuren die te laat betalen. Door gebruik van onze succesvolle oplossing voor debiteurenbeheer in de advocatuur krijgt u grip op de openstaande declaraties. Het resultaat is snellere betalingen door uw cliënten, rust in het advocatenkantoor en een hoger saldo op uw bankrekening. Maak zelf gebruik van onze software voor debiteurenbeheer of ga nog een stap verder en besteed het hele proces uit aan ons.

  • Declaratieservice advocatuur

Gemak dient u als advocaat! Als u geen zin of tijd hebt om declaraties op te maken en te versturen verzorgen wij het complete declaratieproces voor het advocatenkantoor. Tegen een vaste prijs per maand bent u verzekerd dat declaraties tijdig verstuurd worden.

  • Administratie advocatenkantoor

Bespaar tijd en energie door periodiek de boekhouding van uw advocatenkantoor door onze medewerkers te laten verwerken tegen een vaste prijs. Denk aan het verwerken van verschotten, derdengelden, voorschotten of overige kosten. Maar ook het klaarzetten van betalingen in de bank en tijdig opleveren van maandrapportages. We nemen uw administratie van uw advocatenkantoor volledig uit handen.

  • Outsourcing van boekhouding

Loopt de boekhoudkundige afdeling van uw advocatenkantoor tegen beperkingen aan? Is een medewerker onverwachts ziek geworden? Heeft een collega ontslag genomen? Beperk risico’s, bespaar loonkosten en besteed uw complete boekhouding uit. Wij bieden dit ook aan als tijdelijke ondersteuning. Onze medewerkers kennen verschillende softwarepakketten waardoor de boekhouding geen achterstand oploopt.

  • Advies bij de administratie van uw advocatenkantoor?

Hoe kunnen wij u helpen om de administratie van uw advocatenkantoor naar een hoger niveau te tillen? Wij helpen u graag. Laat het ons gerust weten als u meer informatie wilt!

Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur